İran Farsça Dans radyosu

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
http://irandancemusic.blogspot.com/

dinlemeye doyamayacağınız farsça dans müziklerini dinleyebilirsiniz şaşıracaksınız iranlı dj'ler ne kadar güzel müzikler yapıyorlarmış diyeceksiniz müzik evrenseldir.iranlı dj'lere sonsuz teşekkürler.
hele sitedeki sevimli iran kedisi çok şirin :flowers: :) şarkılar kıpır kıpr dinleyin çok beğeneceksiniz. :) duygusal farsça müziklerde var.

yerel müzikler değil bunlar dünyanın en ünlü iranlı dj'leri çok başarılı trance energy tarzın da müzik yapıyolar.inanılmaz güzel farsça müziklere hayran kalacaksınız.

risale

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Acaba oreda tecno dinleyen varmı.Yayınları serbestmi.Yoksa bi yakalarlarsa.......

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
bildiğim kadarıyla iran'da özgürlük varmış dinleyebiliyolardır ama bu radyo başka ülkeden yayın yapıyo olabilir.trance energy kalitesinde müzik yapıyolar.arabistan gibi değil iran.bildiğim kadarıyla.internetten serbestçe dinleyebilirler evlerinde neden dinleyemesinlerki internetten.ben farsça müzikleri bu radyo sayesinde çok sevdim dünya müzikelri kalitesinde müzikleri var.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
risale teşekkür ederim azeri şarkıları çok severim süreyya şarkısı gerçekten çok güzelmiş ben bol azeri şarkısının yer aldığı bir radyo aradım lakin bulamadım azeri şarkıların yer aldığı bir radyo bildiğin varmı.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
site kaldırılmış... İranlı djler işsiz kaldı :)

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
arkadaşlar farkındamısınız iranı hep merak ediyoruz. biz iranı tanımıyoruz