Irakta Samsung Galaxy S3 Mini ?

burak6336

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iraktan telefon getirteceğim (S3 mini) 220 dolar civarı fiyatı.Getireceğim telefon orijinal olur mu ? Tam Kutu(kulaklık,USB, vb.) verirlermi ?

Not:Irakta oturan bir arkadaşımdan getirteceğim pasaporta işlenecek,vergi dahilinde değil.

Orijinal olur mu ?

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bnce orjinal olsa bile alma o cihazı. Vasat bi telefon

yasin6749

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iraktan telefon getirteceğim (S3 mini) 220 dolar civarı fiyatı.Getireceğim telefon orijinal olur mu ? Tam Kutu(kulaklık,USB, vb.) verirlermi ?

Not:Irakta oturan bir arkadaşımdan getirteceğim pasaporta işlenecek,vergi dahilinde değil.

Orijinal olur mu ?

zaten sana 450 470 gibi fiyata gelecektir dolara vurduğun zaman . türkiyede 630 lira .alacaksanda aradaki fark için riske değmeaz buarada bende s3 mini kullanıyorum .sana tavsiyem bulaşma telefona

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bizim kuzende s3 mini var değmez kullanışsız hiç bir telefonun mini modeli iyi olmuyor özellikleri kısıtlı güncelleme dağıtılmıyor bi süre sonra kasmaya başlıyor önermem ne s3 mini ne de s4 mini küçük bir telefon istiyorsan galaxy ace 2 falan al kesinlikle getirtme riskli paran boşa gider imei kaydı falan da var

burak6336

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten boyutu küçük bir telefon istiyorum.ace veya ace 2 de hoşuma gitti fakat özellikleri (android 2.3) falan düşük olduğu için tercih etmedim.bu telefonda boyutu ve özellikleri iyi onun için.orjinal mi diye sormak içindi sadece.