iPSW Dosyası Çalışmıyor

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
iPhone 4'üm var. iOS 7 ile gelmişti. İlk başta kasma olmuyordu. Sonra kasmalar olmaya başladı. iOS 6 yüklemeye karar verdim. (Şu anki modelim iPhone 4 GSM) iPhone 4 GSM için iOS 6.1.3 iPSW dosyasını Apple üzerinden indirdim. Eskiden iPad'imde yapmıştım. Biliyorum ama bu sefer .ipsw yerine .zip olarak indi dosya. Ve açınca dmg (Mac Os Program Dosyası) , 2 tanr prop dosyası ve firmware klasörü vardı. Yükleyemiyorum. Yardımcı olurmusumuz ?

Cihaz : iPhone 4 GSM
Model : A1332
Türkiye'den aldım (Teknosa)
1. El ve Orjinal
Şu anki iOS sürümü : 7.1.1
Elimde olan sürüm dosyaları : iOS 4.1, iOS 6.0.4, iOS 6.1.3

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Oncelikle iTunes programi yuklu olmalidir.
İkinci olarak geri donme(downgrade) islemleri icin .shsh kaydi gerekir. Zamaninda 6.x surum kullanirken almadiysaniz geri donemessiniz. Suanki en guncel surun olan 7.1.1'e restore(format) yapabilirsiniz.

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Oncelikle iTunes programi yuklu olmalidir.
İkinci olarak geri donme(downgrade) islemleri icin .shsh kaydi gerekir. Zamaninda 6.x surum kullanirken almadiysaniz geri donemessiniz. Suanki en guncel surun olan 7.1.1'e restore(format) yapabilirsiniz.

Cevabın için saol artık kasa kasa kullancam zaten iOS 8 ile uyumlu da değil :( hep iOS 7 kalcam :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
7.1.1 i nasıl restore edebilirim? ben ıphone umun ekran kilidi şifresini unuttum, geri yüklemede hata veriyor. restore etmek için 7.1.1 in firmware ını indirmem gerekiyormu ? gerekiyorsa ıphone 4 GSM A1332 'ün firmware ı nedir?