ipone 5s sarzın az gıtmesi

PEKER23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
malesef telımı sevıyorum ıpone 5s kullanıcısı olarak forumdakı sıkayet sebeblerı aynı ama ufak detaylar var sızınde gorusunuz onemlı paylasmak ıstedım benım telın konum kapalı 3g ve tum sarz yıyen unsurlar kapalı ıken sarzı 10 saat gıderken arkadasımın konum acık 3g sureklı acık 24 saat yetmesı ılk akla gelen batarya sorunu oluyor tabı bende yurtdısına cıkan tanıdıklarıma batarya sıparısı verıp bataryayı taktım sonuc 12 saat ve yurd dısından gelen parca olarak satılan sıfır ıpone ıcınden cıkan 5s bataryasını taktım sonucc 12 saat not ayarlardan pıl kulanımı somuren bıdurum gorunmuyor devamm samsung s5 batarya 3.7 v cıkısı 2800 mah olan batarya testını uyguladım 5s batarya devresını s5 batarya uzerıne yerlestırp teste soktum sonuc 40 saat ama cozum olarak gormuyorum cunku yabancı bı forum sıtesındekı ıncelememde donanım hatası nedenı ıle kasanın metal ve ana karttakı ufak bı yalıtım hatası sebebı olarak sarzın sızma deyımıyle %50 sının kayboldugu belırtılıyor ıpone garantı kapsamındakı olan sarz sorunlu telefonlar ıcın bıre bır degısım sebebını bıraz acıklıyor kasanın acılıp yalıtımıyla cozum olmaması durumu degısımı getırıyor sanırım..