iPod'unu Yüzüğünden Kontrol Et

iRing'i kullanır mıydınız?

• Kullanılan toplam oy
    19

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Cebinizdeki iPod'u kontrol etmek için sadece yüzüğünüzü kullanabileceğinizi söylesek ne düşünürdünüz? İlginç ama gerçek. iRing'i özel fotoğraflarıyla inceleyin.

Popüler müzik ve video oynatıcısı iPod'u kontrol etmek için bir uzaktan kumanda bulunmuyor. O nedenle cebinizden çıkarmanız şart. Oysa iRing adı verilen bu yüzük, iPod'u kolayca kontrol edebiliyor. Şarkıları veya videoları seçerek, ses düzeylerini de belirleyebiliyorsunuz. Cihazın bataryasının 2 gün gidiyor ve bağlantıyı da Bluetooth üzerinden yapıyor. Bu da, eski nesil iPod'larda çalışmayacağı ve sadece yeni nesil iPod'lar ile iPhone'larda çalışacağı anlamına geliyor.

İzleyin

Bilgi için: Yankodesign.com
SDN – http://shiftdelete.net

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
iPod um yok beni abi :D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Bence gerek yok böyle bir yüzüğe. Kullanışlı olacağını ve ilgi göreceğinide sanmıyorum. Herkesin iPod'u var sanki de yüzüğü eksik. Benim cebimden çıkarıp değiştirmek daha hoşuma gidiyor. :P

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
emelden dedi ki:
Bence gerek yok böyle bir yüzüğe. Kullanışlı olacağını ve ilgi göreceğinide sanmıyorum. Herkesin iPod'u var sanki de yüzüğü eksik. Benim cebimden çıkarıp değiştirmek daha hoşuma gidiyor. :P

havam olsun diyorsun haklısın :)

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
RuNaL dedi ki:
emelden dedi ki:

Onunla hava mı atılıyor ki. :) Bu arada merak ettim bu yüzük bayanlara yakışacak gibi (belkide fotodan etkilendim) erkekler alır mı ki?

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Beyaz bayanlara gider de,siyah tam benlik..
Fiyatı ne kadarmıs ???

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
emelden dedi ki:
RuNaL dedi ki:
emelden dedi ki:

Onunla hava mı atılıyor ki. :) Bu arada merak ettim bu yüzük bayanlara yakışacak gibi (belkide fotodan etkilendim) erkekler alır mı ki?

takılabilir o kadar şey değil yane :P siyahta var hem :)