iPod Toucha hiçbir şey yüklenmiyor!

mirac97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar 2.el iPod Touch 2.nesil mc model aldım.Fakat ne oyun ne uygulama hiçbir şey kuramıyorum.iTools denedim upload failed dedi,ifunbox denedim o da hata verdi,iSpirit o da verdi.Dün en azından birkaçını yükledim ama restore etmem gerekti,tekrardenediğimde hep hata aldım.Ugrasacak vaktim de yok,cevap yazarsanız simdiden esekkur edrim,saygılar.

syktv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Jailbreak yaptın mı ? Onu yazmamışsın da

mirac97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet ios 4.2.1 greenp0ison jailbreaklı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaklaşık 4 yıldır ipod touch serisini kullanıyorum ve hiç jailbreak yapmadım. istersen ipodu dfu modda başlatıp itunesdan ios'u yeniden kur. home ve power tuşlarına birlikte basılı tutup ipod yeniden açılana kadar beklersen ipod dfu moda geçer.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
eski sürüm yüklü olduğundan yeni çıkan oyunlar uyumlu olmayabilir, jb yapmışsın eski sürümlerini netten bulup kurmayı dene.

mirac97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam buldum da nasıl yukleyecegim onu bilmiyorum diyorum ya :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
appsync 4 kurulu olması lazım cihazında yoksa indirdiklerini atamazsın çalışmazlar, 25pp ile indirip kurmayı da dene.

mirac97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onla yuklenmiyor surum uyumsuzlugundan.instagrami kurmak istiyorum itoolsta ios 3.1.3+ yaziyor yukleniyor.sonra basiyorum menuden tam aciliyor hemen kapaniyor 2 sn sonra.instagramin bugune kadarki butun surimlerini de denedim bunu nasil asabilirim ? Cok tesekkurler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada facebook ve twitteri kurabildim.appsync 4.0+ kurdum insanelyi reposundan oldu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ipod yeni nesil 4 e ücretsiz hiçbirşey yükleyemiyorum parola şifre soruyor yazıyorum ekrana bulunamadı diyor şifrelerimi değiştirdim yine aynı hatayı alınotum bu konuda bana yardımcı olusanız çok sevinirim.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
itunes da kendine mail adresinle yeni apple IDsi tanımladığına emin misin? şifreni nerden değiştiriyorsun?