Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alacağım cihazı eğlence için alacağım fakat iPoda bukadar para verilir mi . 4s alıp ilerde telefon olarak kulanabilir. Birde iki cihazı kullanalar varsa yorum yapabilirlermi.Bu arada 12 yaşındaki çocuk için alacağım
Bende oyle duşünüyorum birde iki cihaz arasındaki farkları yazarmısın pek fark yoksa iphone alırım fakat iphone biraz eskidi onun için kararsızım ipod oyun için daha iyi olur
Bende oyle duşünüyorum birde iki cihaz arasındaki farkları yazarmısın pek fark yoksa iphone alırım fakat iphone biraz eskidi onun için kararsızım ipod oyun için daha iyi olur
Genel olarak aynılar. Batarya, ekran boyutu ve ön kamerada farklılar. (Bir iki konuda daha farklı olabilirler, o kadar bilgim yok.) Ipod Touch 5 almanız daha doğru olur dedim. Çünkü, telefonu alacağınız kişi daha küçük yaşta. Ona şuan telefon lazım değil. Anca 3 sene sonra (veya o civarlarda) lazım olur. Şimdilik Ipod yeter ona. Batarya ve küçük ekran hariç her konuda tatmin eder. Iphone 4s'in ölmesine az kaldı zaten. Ayrıca, telefon diye de 250 Tl veya civarı fazladan para ödemeye gerek yok.