iPod Touch 4 cydia gelmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
[video=youtube;4qjBiCyR-Bs]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4qjBiCyR-Bs[/video]
10. dkdan sonra adam bikaçkere deniyor cydia gelior.

ben 20 kere denedm olmadı.
bu gün en az 10 kere telefona jb denedm :S

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ananas gözüken ekrandan sonra cihaz normal açılıyor, buradan sonra redsn0wa girip extrasdan select ipsw deyip 6.0fw dosyasını gösteriyoruz, just boot
buraya kadar sorun yaşamadığını düşünüyorum dfu moduna almada sıkıntı yaşamış olabilirsin, farklı usb portudan dene olazsa ireb gibi programlarla dfuya almaya çalış just boot yaparken. (redsn0wa sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır bu şekilde de dene)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
ananas gözüken ekrandan sonra cihaz normal açılıyor, buradan sonra redsn0wa girip extrasdan select ipsw deyip 6.0fw dosyasını gösteriyoruz, just boot
buraya kadar sorun yaşamadığını düşünüyorum dfu moduna almada sıkıntı yaşamış olabilirsin, farklı usb portudan dene olazsa ireb gibi programlarla dfuya almaya çalış just boot yaparken. (redsn0wa sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır bu şekilde de dene)
zaten ipsw seçip justboot deyip ypsdkdan sonra ananas geldi.
müsaitsenz skypeden yapablrmyz hocam?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ben de birkaç defa denedikten sonra cydia gelmişti, aklıma farklı ihtimaller gelmiyor. imkanın varsa farklı bir bilgisayarda dene.