Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aslında benimde aklımda bir mp3 player almak var. cep telefonu işimi görüyor fakat çok ağır. spor sırasında sorun çıkartıyor.
ipod'lar çok pahalı. kardeşime samsung almıştık sesi çok iyiydi. hatta orjinal kulaklığı patlattı. fakat o ürünün de türkiye satışları azalmış pek bulunmuyor piyasada
sony, oblio, creative, philips, iriver, muzio gibi markalar var gündemimde ama karar veremedim bir türlü.
mp3 söz konusu ise sony ve creatiwe'i kesinlikle tavsiye ederim ( oblivo ) 5 para etmez kardeşim tüm ısrarlarıma rağmen sırf dış görübümü güzel diye gitti oblivo aldı ve bin pişman bende 3 yıldır aynı creatiwe'i kullanıyorum ve ne şarj süresinde bi azalma nede kulaklığında bir sorun yaşadım
Yurt dışından iPod Classic 6G 120 GB almıştım. O sıralar türkiyede tek tük vardı ve fiyatları 650 TL + KDV gibi bir şeydi. Ben vergiler dahil 320 TL gibi komik bir rakama almıştım Apple ürünlerini almak gibi bir niyetiniz varsa mümkün mertebe yurt dışından alın...