İpod Nano'nun Diğer müzik çalarlardan farkı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan @hitaf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@hitaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben müzik çalar almak istiyorum.Dolaşırken iPod Nano'yu (6.Nesil)gördüm.Acaba diğer müzik çalarlardan farkı nedir?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ses kalitesi, kullanım kolaylıgı, şıklık, fiyat :)

@hitaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında baktımda o kadar pahalı değil Sonylerle aynı nerdeyse ama Birleşik Devletlerde.Türkiyeye gelince fiyat iki katına çıkıyor.:)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
aslında benimde aklımda bir mp3 player almak var. cep telefonu işimi görüyor fakat çok ağır. spor sırasında sorun çıkartıyor.
ipod'lar çok pahalı. kardeşime samsung almıştık sesi çok iyiydi. hatta orjinal kulaklığı patlattı. fakat o ürünün de türkiye satışları azalmış pek bulunmuyor piyasada

sony, oblio, creative, philips, iriver, muzio gibi markalar var gündemimde ama karar veremedim bir türlü.

f/p oranı yüksek bir ürüne rastlayamadım.

@hitaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında Amerikada tanıdığın varsa sana 149$ yani 210TL gibi bir paraya alıp kargoyla yollabilir(keşke olsa)

huckee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
mp3 söz konusu ise sony ve creatiwe'i kesinlikle tavsiye ederim ( oblivo ) 5 para etmez kardeşim tüm ısrarlarıma rağmen sırf dış görübümü güzel diye gitti oblivo aldı ve bin pişman bende 3 yıldır aynı creatiwe'i kullanıyorum ve ne şarj süresinde bi azalma nede kulaklığında bir sorun yaşadım

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ben 2. Nesil Nano kullanıyorum hala taş gibi ve hiç sorun çıkarmadı.
Parana kıyıp alabiliyorsan uzun yıllar kullanabileceğin bir ürün

Reaksiyon puanı
189
Yurt dışından iPod Classic 6G 120 GB almıştım. O sıralar türkiyede tek tük vardı ve fiyatları 650 TL + KDV gibi bir şeydi. Ben vergiler dahil 320 TL gibi komik bir rakama almıştım :) Apple ürünlerini almak gibi bir niyetiniz varsa mümkün mertebe yurt dışından alın...

@hitaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben iki marka arasında kaldım Sony mi Apple İpod Nano 6G mi ?