- Konuyu başlatan
D
Deleted member 216045
SDN Okuru
md298b/atelefonun kutusunda imei yazan yerin oralarda bir yerde model no yazar MC918LL/A gibi seninkinde ne yazıyor?
md298b/atelefonun kutusunda imei yazan yerin oralarda bir yerde model no yazar MC918LL/A gibi seninkinde ne yazıyor?
cihazın iphone 5 16gb beyaz simkilitsiz olması görekiyor model numarasına göre. neden aktifleşmedi onu çözemedim? wireless'a bağlı değil mi?md298b/a
bugün içime su serpen 2. mesajcihazın iphone 5 16gb beyaz simkilitsiz olması görekiyor model numarasına göre. neden aktifleşmedi onu çözemedim? wireless'a bağlı değil mi?
telefon sağlambugün içime su serpen 2. mesajheralde çalışan bi hat takmam lazım.
wifi bağlıyorum. turkcel timmdekilerde denedi. birindede ip5 olmazmı be abi
aldığım adam iphone 5 kullanan birinin hattını tak aç diyo. yarn halletcem instelefon sağlamsatıcına sor önceden önerdiğim gibi aktivasyonu geçemiyorum napmam lazım sence diye.
diğer iphone forumlarına da detaylı yaz istersen orada daha aktif iphone kullanıcıları bulabilirsin.
noldu halledebildin mi sorunu?aldığım adam iphone 5 kullanan birinin hattını tak aç diyo. yarn halletcem ins
adam geri aldı. paramı verdi. martın 15 ine kadar yeniden getirtcekmişnoldu halledebildin mi sorunu?
şanssızlık seni bulmuş ne diyelim hayırlısıadam geri aldı. paramı verdi. martın 15 ine kadar yeniden getirtcekmiş
ainen öyleşanssızlık seni bulmuş ne diyelim hayırlısı
ben siyahlar soyuluyor diye duymuştum, beyaz daha estetik duruyor bu bir gerçekainen öylehocam son çıkan siyah iphonelerde soyulma yokmuş diola . sence beyazmı alsam siyahmı? ben beyazdan yanayım tatlı
![]()
geri verdim adama hocam.imkanın varsa pasaporta kaydettır senın varsa yoksa 70 tl ye yapanlar var vede pasaporta kaydettırdıkten sonra gevey al bunlar sana 120 ye falan patlar veya geri ver sorunsuz bır tane al![]()
geri verdim adama hocam.
peki dostumHayırlısı olsun yenisini alırsan bu arada bence beyaz al cızık vs daha az gosterıyo![]()