Iphonu açınca bu geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
cihazın iphone 5 16gb beyaz simkilitsiz olması görekiyor model numarasına göre. neden aktifleşmedi onu çözemedim? wireless'a bağlı değil mi?
bugün içime su serpen 2. mesaj :D heralde çalışan bi hat takmam lazım.
wifi bağlıyorum. turkcel timmdekilerde denedi. birindede ip5 olmazmı be abi

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bugün içime su serpen 2. mesaj :D heralde çalışan bi hat takmam lazım.
wifi bağlıyorum. turkcel timmdekilerde denedi. birindede ip5 olmazmı be abi
telefon sağlam :) satıcına sor önceden önerdiğim gibi aktivasyonu geçemiyorum napmam lazım sence diye.
diğer iphone forumlarına da detaylı yaz istersen orada daha aktif iphone kullanıcıları bulabilirsin.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
telefon sağlam :) satıcına sor önceden önerdiğim gibi aktivasyonu geçemiyorum napmam lazım sence diye.
diğer iphone forumlarına da detaylı yaz istersen orada daha aktif iphone kullanıcıları bulabilirsin.
aldığım adam iphone 5 kullanan birinin hattını tak aç diyo. yarn halletcem ins

devereci08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pin kodunu kaldırdığın halde cihaz açılmıyorsa belli bir oparatörün sim kartından başka kartla çalışmaz.. Seninkide öyle galiba .
fakat piyasada ve internette şimdi adını hatırlayamadığım simfree aparatlar var biraz araştırırsan bulabilirsin.

Reaksiyon puanı
16,128
sim kartin bozuk olabilir cok dusuk bir olasilik seni bulmus sim karti degistirt.

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
imkanın varsa pasaporta kaydettır senın varsa yoksa 70 tl ye yapanlar var vede pasaporta kaydettırdıkten sonra gevey al bunlar sana 120 ye falan patlar veya geri ver sorunsuz bır tane al :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar aynı problem bende de var. sordum soruşturdum bazı telefonlar direk kilitlenebiliyormuş. pasaporta işlettim ve bir kaç güne açılacak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynı sorun oldu nasıl çözebilrim. cihazı ingiltereden aldım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende yurtduşı geveyli iphone 4 var ve bende bunu telefon tamircisine verdim oda heralde (tam emin değilim) enson versiyon yüklemiş gibi gözüküyor... Çünkü acil arama yaparken enson versiyonun arka plan resmi çıkıyor...
şuan birinci sayfada yazdığı gibi aktif ve bayiden orjinal (kendim kesmedim, kırmadım) aldığım sim kartı taktığımda karşıma gevey menüsü geliyor ve kabul ediyorum, ama sonrasında ise şu yazı geliyor

this iphone is not currently setup to work with carrier you're attempting to use. please
insert another SIM card from a supported carrier or reguest that this İphone be unlocked.

yazısı çıkıyor kafayı yiyecem ne yapmam lazım bilen varmı arkadaşlar... şimdiden herkese çok teşekkür ederim...