İphonlarda kendılıgınden kapanma sorunu

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
hem telefon hemde bılgısayardan anlayan bırısı olarak suan cozemedıgım bır sorunla karsılasmıs bulunmaktayım. elimde 2. el aldigim bir iphone 5 var kendılıgınden kapanıyor uygulama veya oyun acınca bataryaya azcık yuk bınsın telefon komple kapanıyor ve yenıden baslıyor. dusuk bı ıhtımal yazılımsal sorun dıyıp ısı garantıye almak ıcın format attım ardından yenı bı batarya aldım sorun hala devam edıyor. telefon kullanılırken pat dıye kapanmasına sebep olan sey acaba nedır gercekten bu ısten anlayanlar yardımcı olursasevınırım.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
İos 10.0.2 yüklü ise cihazınız da istediğiniz kadar format atsanız da bu güncelleme yüklenmiş sonuçta ve şuanki sürümle devam ediyor cihaz. Bu tarz ve çeşitli değişik sorunlar bende ve diğer iphone kullanıcılarında da mevcut bu güncelleme ile ilgili bir sorun yeni güncellemeler ile bu sorun veya sorunlar giderilecektir.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Birincisi "iphonelarda" diyerek tüm telefonlarda aynı sorun varmış gibi söylemen yanlış.
İkincisi "hem telefondan hem bilgisayardan anlayan birisi" olarak sorunu nasıl çözemedin hayret?!

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Telefon sıkıntılı, tüm iphonelarda böyle bir sıkıntı yok

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
İos 10.0.2 yüklü ise cihazınız da istediğiniz kadar format atsanız da bu güncelleme yüklenmiş sonuçta ve şuanki sürümle devam ediyor cihaz. Bu tarz ve çeşitli değişik sorunlar bende ve diğer iphone kullanıcılarında da mevcut bu güncelleme ile ilgili bir sorun yeni güncellemeler ile bu sorun veya sorunlar giderilecektir.
cihaz ios 9 surumuna sahıp ayrıca yazılımsal sorun oldugunu dusunmuyorum sorun donanımsal. suan telefonu komple soktum ıncelıyorum bataryayı degıstırdım hala sorun devam eedıyor suanlık ekranda problem olduu kanatını getırdım bu cok dusuk bı ıhtımal ama aklıma baska cozum gelmıyor suanlık

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Birincisi "iphonelarda" diyerek tüm telefonlarda aynı sorun varmış gibi söylemen yanlış.
İkincisi "hem telefondan hem bilgisayardan anlayan birisi" olarak sorunu nasıl çözemedin hayret?!
ben cozemedım sen bılıyorsan ogret cozeyım sayın bılmıs kardesım

pisiko_212

Asistan
Reaksiyon puanı
62
iphone 5 kullanıcısıyım ios 10.0.2 yüklü ve benim kendiliğinden kapanma problemim yok.Telefon sıkıntılı anlaşılan.

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
iphone 5 kullanıcısıyım ios 10.0.2 yüklü ve benim kendiliğinden kapanma problemim yok.Telefon sıkıntılı anlaşılan.
40 sene dusunsem telefonun sıkıntılı oldugu aklıma gelmezdı vay be saol kardes aydınlattın benı

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Yeni güncelleme bekleyin. Veya beta kurun geçin;)

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
yazılımsal bı sorun degıl bu reıs aksam bana yedek parca gelıcek ekranın sol ust kosesınde hafıf acılma var ekran ve ybatarya degısımı yapıcam buyuk ıhtımal sorun bı ıkısındne bırınde
Aynen açıklıktan olabilir. Dikkatli ol da dahada bozmayasın:D

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Aynen açıklıktan olabilir. Dikkatli ol da dahada bozmayasın:D
benım meslek bu reıs canını sıkma gozku kapalı tablet pc telefon tamırı yaparım :) ekrandan oldugunu sanmıyorum. iphone ekranları 2 parcadan olusur alttakı kısım goruntuyu verır usttekı kısım ekranı korur ve dokunmatık ıslevını gorur. her ıkısıde bozuk olsa gıne boyle bı sorun vermez muhtemelen telefoncudan aldıgım bataryada bozukdu kendı bataryası zaten bozuk bınde bır olcak o dusuk ıhtımal basıma geldı aksam yenı bır batarya takıp test edıcem

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
benım meslek bu reıs canını sıkma gozku kapalı tablet pc telefon tamırı yaparım :) ekrandan oldugunu sanmıyorum. iphone ekranları 2 parcadan olusur alttakı kısım goruntuyu verır usttekı kısım ekranı korur ve dokunmatık ıslevını gorur. her ıkısıde bozuk olsa gıne boyle bı sorun vermez muhtemelen telefoncudan aldıgım bataryada bozukdu kendı bataryası zaten bozuk bınde bır olcak o dusuk ıhtımal basıma geldı aksam yenı bır batarya takıp test edıcem
Haydi kolay gelsin o zaman;)

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
ilginçtir parça geldi hem yenı ekran taktım hemde yenı batarya aynı sorun gine devam edıyor. yarın ana kartı sokup ıncelıyıcem bu arada konu kılıtlene bılır bu sorun burda cozulmez bellı :P

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
ilginçtir parça geldi hem yenı ekran taktım hemde yenı batarya aynı sorun gine devam edıyor. yarın ana kartı sokup ıncelıyıcem bu arada konu kılıtlene bılır bu sorun burda cozulmez bellı :p
Hocam o zaman geçmiş olsun cihaz gitmiş. Anakart falan da düzeltmez bunu:p

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
son bır ıhtımal sarj soketıne atıyorum topu ama onu degıstırebılcem parca yok umarım sorun ordandır eger degılse telefon cop oldu malesef :)

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Sonuc:telefonda malesef u2 çip arizasi varmis anakart tamiri gerekli 200 tl para istediler bende telefonu satmaya karar verdim.

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Sana yaramaz reyiz. İphone 5 bu 500-600 e elden cikarmayi dusunuyorum.

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
zevk meselesı hacı bu ben en dandıuk ayfonu bıle ıyı bı androıd cıhaza degısmem :)