İphone'ye JailBreak yapılmalı mı ?

CiciBebeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iphone'ye jailbreak yapmak il yapmamak arasında kaldım.Jailbreak avantajları ve dezavantajları hakkında bilgisi olanlar bilgilendirirse çok sevinirim...

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar iphone'ye jailbreak yapmak il yapmamak arasında kaldım.Jailbreak avantajları ve dezavantajları hakkında bilgisi olanlar bilgilendirirse çok sevinirim...

Şöyle diyeyim kutudan çıkan iphone evdeki bulgursa ,jailbreak yapılan iphone dimyattaki pirinçtir :D Yaparsan çok şey kazanırsın ama ne yapacağına bağlı tabiki eğer sadece bedava oyun içinse yapmazsanda çok birşey kaybetmezsin zaten belli süreler ile bedava oluyor oyunlar.Her türlü özgürlüğe sahip olabildiğin bir sistem jailbreak

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
jailbreak yaparsan her istediğin şeyi yapabilirsin tema olsun uygulama yükleme olsun hatta atari oyunlarını veya sanal bir win95 bile kurabilirsin (sbsettings araştır derim :) ). Jailbreak yapmazsan ücretsiz oyunları yüklersin stabilitede çok fazla değişim olmaz cihazı ne kadar doldurursan o kadar (az da olsa) yavaşlar. Tavsiyem jailbreak i denemen. SHSH yide araştır çok önemli birşey olduğunu anlayacaksın.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Jb siz iphone kullanılmaz

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bence böyle bir soru soruyorsan sana orjinal hali yetiyordur. yapma :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iOS 7'ye kadar olan bütün iOS lara jailbreak yapılmalıdır :biggrin: