İphoneden s7 edge ye gecis

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mirkoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mirkoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Selam arkadaslar.İphone 6s plus kullanicisiyim.Bu aralar kafami kurcalayan Androide geri donup donmemem.Beni buna iten sebepler ios un ozgur olmamasi.16 gb hafizanin dolmasi sarki atmak icin iTunes e bagimli olma vs vs.. Simdi iki sorum var ;

1-) 6S Plustan S7 edge ye gecmeye değer mi(tasarimi cezbediyor en cok)
2-) Takas yapmak istesem para vermeden kafa kafaya takas yapabilir miyim ? (16 gb tel.)

Yardimlarinizi bekliyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_6359.JPG
    IMG_6359.JPG
    31.8 KB · Görüntüleme: 290

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Selam arkadaslar.İphone 6s plus kullanicisiyim.Bu aralar kafami kurcalayan Androide geri donup donmemem.Beni buna iten sebepler ios un ozgur olmamasi.16 gb hafizanin dolmasi sarki atmak icin iTunes e bagimli olma vs vs.. Simdi iki sorum var ;

2-) Takas yapmak istesem para vermeden kafa kafaya takas yapabilir miyim ? (16 gb tel.)

6s plus ile kafa kafaya belki takas olabilir ama bence geçmelisin S7 Edge bir tık daha iyi ve 16 Gb yetersiz artık

Mirkoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
S7 edge herseyiyle üstün sanki.İphone de beni cezbeden birsey yok artık.Üstüne para vermek istemiyorum acikcasi.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
S7 edge herseyiyle üstün sanki.İphone de beni cezbeden birsey yok artık.Üstüne para vermek istemiyorum acikcasi.
S7 edge belki yazılım performans ve uzun ömürlülük olarak geride kalma ihtimali var ama bende olsam S7 Edge alırım. Piyasayı araştırın derim ama S7 edge'im olsa İphone 6s+ ile takas etmezdim hemde 16 Gb

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Direk takas olursa olabilir. Açıkçası o da güzel telefon ama özgürlük sıkıntısı insanı boğar tabi. Bence geçme. Kullanabildiğin kadar kullan telefonunu. Para biriktirip daha iyi bir android cihaz al elindekinin ömrü bitene kadar.

Edit: Burdan s7 edge nin yetersiz olduğu sonucu çıkmasın. ses kalitesi haricinde s7 edge her konuda gayet yeterli.

Mirkoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Haklısınız.Açıkçası ben bir telefonu çok uzun sure kullanamıyorum.Androidin artık eski android oldugunu da dusunmuyorum.İos stabil gercekten herhangi bir sorun yaşamadım ama boğuyor beni oyun yükleyemiyorum yüklesemde bi zaman sonra silmek zorunda kalıyorum.Bircok handikapi var bunun gibi ve bana ters geldi acikcasi.Ama nedense tek gecmek istedigim telefon s7 edge.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Ben s7 edge kullanıyorum. 2.5 ay oldu. Gerçekten çok memnunum. 9/10 luk bi telefon. 4 güne android 7 de geliyor. çok daha iyi olacak umuyorum. Tavsiye ediyorum kesinlikle.

Mirkoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Direk takas olursa olabilir. Açıkçası o da güzel telefon ama özgürlük sıkıntısı insanı boğar tabi. Bence geçme. Kullanabildiğin kadar kullan telefonunu. Para biriktirip daha iyi bir android cihaz al elindekinin ömrü bitene kadar.

Edit: Burdan s7 edge nin yetersiz olduğu sonucu çıkmasın. ses kalitesi haricinde s7 edge her konuda gayet yeterli.

Bu 10 gb kullanim alani canımı sıkıyor.Daha once hep android kullandım.S7 edge elbette yetersiz bir cihaz degil bende hem fikirim bu konuda.
--- Gönderi Güncellendi ---
Ben s7 edge kullanıyorum. 2.5 ay oldu. Gerçekten çok memnunum. 9/10 luk bi telefon. 4 güne android 7 de geliyor. çok daha iyi olacak umuyorum. Tavsiye ediyorum kesinlikle.

Nougat ile bir tık daha yukari cikacak bunu betalardan goruyoruz.En yakin arkadasimda s7 edge kullaniyor ve yanimdayken acikcasi gozum onun teline kaymiyor degil

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Bu 10 gb kullanim alani canımı sıkıyor.Daha once hep android kullandım.S7 edge elbette yetersiz bir cihaz degil bende hem fikirim bu konuda.
Güzel yönlerinden biri de bu. 64 gb micro sd kullanıyorum mesela samsung un evo serisinden. 64 liraya almıştım :) Çok da güzel işimi görüyor. Bir sürü film dizi atıyorum. Spotify müzik klasörü de orda. Telefonun kendi hafızası rahat yani :) iPhone u sevmememin en büyük iki nedeni. Hafıza kart slotu yok, ekran çözünürlüğü yetersiz (plus model hariç)

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230

Nougat ile bir tık daha yukari cikacak bunu betalardan goruyoruz.En yakin arkadasimda s7 edge kullaniyor ve yanimdayken acikcasi gozum onun teline kaymiyor degil
6s+ satıp s7 edge alabilirsiniz aslında aynı duruma geliyor neredeyse

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Dışarda gerçekten çok dikkat çeken bir telefon. alacaksan mutlaka gümüş rengini al. en yakışan renk budur bu telefona

Mirkoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

Nougat ile bir tık daha yukari cikacak bunu betalardan goruyoruz.En yakin arkadasimda s7 edge kullaniyor ve
Güzel yönlerinden biri de bu. 64 gb micro sd kullanıyorum mesela samsung un evo serisinden. 64 liraya almıştım :) Çok da güzel işimi görüyor. Bir sürü film dizi atıyorum. Spotify müzik klasörü de orda. Telefonun kendi hafızası rahat yani :) iPhone u sevmememin en büyük iki nedeni. Hafıza kart slotu yok, ekran çözünürlüğü yetersiz (plus model hariç)

Arttirilabilir hafiza her zaman avantaj.Bende bu hafiza ve diger sebeplerden dolayi sevemedim pek acikcasi
6s+ satıp s7 edge alabilirsiniz aslında aynı duruma geliyor neredeyse

Peki satmaya kalkissam piyasasi nedir 6s+ s7 edge sanirim ortalama 2600 civarinda

Dışarda gerçekten çok dikkat çeken bir telefon. alacaksan mutlaka gümüş rengini al. en yakışan renk budur bu telefona

Gecersem gumus renge gecerim.Bende bu rengi telefona en cok yakisan renk olarak goruyorum

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
2200-2500 Arası bir fiyata satarsınız. S7 Edge'in ikinci el fiyatları o civarlar zaten

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
S8 beklemelisin. S7 işi de bitti yavaş yavaş. 6S Plus ı bırakıp S7 Edge ye geçmen, şu an için pek olumlu değil

thee_descentt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18

Kardeşim elindeki cihaz s7 edgeden daha iyi bak ben yıllardır appleciyim biara s7 edgeye heveslendim ve dırek sıfırını aldım bende 6 plus vardı nese bak ekran süper kamera mükemmelin ötesinde hatta sanal gözlüğüne kadar almıstım ama inan 10 günün sonunda sattım cihazı nedenmi ? İşletim sisteminin android olması mesaj yazrken tuslar donuyor cihaz aptallasıoo surekli reklam uygulamalarda suan 7 plus 128 gb kullanıorum cihaz harikaa ama s7 de arkadasların dedigi gibi iyi bi cihaz ozellikle kamera konusunda ama 7 plusla applede samsungun kamerasını yakaladı dıye bilirim karar senin samsungun artıları çok fazla ama işletimin androıd olması biraz seni düşündürmesi gerek ayrıca benim 6s plus 64 lük cihazımı 6 ay garantisi kalmıstı elden 2350 ye satttım ona göre piyasası bu cihazın :)

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Normalde İphone ve Edge serisini seven ben şunu söyleyebilirim ki İphone artık 7s mi olur yoksa 8'mi bilemem ama Radikal bir değişiklik yapıp ürün gamına damga vurmazsa sıkıntılı,Touchbar ile gelsede sadece 3-5 tane yenilik falan koymuş olacak umarım kendi topuğuna sıkmaz çünkü son zamanlarda onun da yazılımında sıkıntı oldu.:(
Bana sorarsanız Edge alır geçerim.Ama S'in performansıda bir başka güzel yani.:)

bhgrcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Bence attan inip eşşeğe binmiş olursun

Mirkoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
S6 edge plus ile takas düşünürsen beklerim :)

Teklifin icin tesekkurler.Düsünmüyorum.
Normalde İphone ve Edge serisini seven ben şunu söyleyebilirim ki İphone artık 7s mi olur yoksa 8'mi bilemem ama Radikal bir değişiklik yapıp ürün gamına damga vurmazsa sıkıntılı,Touchbar ile gelsede sadece 3-5 tane yenilik falan koymuş olacak umarım kendi topuğuna sıkmaz çünkü son zamanlarda onun da yazılımında sıkıntı oldu.:(
Bana sorarsanız Edge alır geçerim.Ama S'in performansıda bir başka güzel yani.:)

Dostum benim sorunum ne ileride ikinci el piyasası ne de telefonun performansi.Benim baslica sorunlarim hafiza 16 gb bana yetmiyor.64 olsaydi bu tur dusunceye belki kapilmazdim.Edge Android in ozgurlugunu vaadediyor.İkiside performansli cihaz ve uzmez bunu da biliyorum.Bu konuyu acmamda ki sebepler ozgur olmayi yeniden istemem.Stabilite artik androidde de var.İos basli basina stabilite herseyiyle.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Tamam ne kızıyorsun Edge al yani kısacası bu.:)

D.Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
mercedes amg'den inip 1998 model tüplü 1.6 ie şahin kullanmak gibidir huzur vermez ama yarı yolda'da bırakmaz. Hayırlı patlamalar pardon forumlar.

Mirkoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Tamam ne kızıyorsun Edge al yani kısacası bu.:)

Dostum kizdigim falan yok Tavsiyelerin icin tesekkurler
mercedes amg'den inip 1998 model tüplü 1.6 ie şahin kullanmak gibidir huzur vermez ama yarı yolda'da bırakmaz. Hayırlı patlamalar pardon forumlar.

Hangi telefonu kullaniyorsun ? Apple Mercedes tir dogru bunun farkindayim da sahin benzetmen komik olmus biraz.Biraz daha ciddiyet ve daha ciddi yorumlar lutfen

zenci-köle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
asıl sana hâyırlı bol alevli patlamalar... inşAllAh arka tamponun çok fazla yanmaz...

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612

Hangi telefonu kullaniyorsun ? Apple Mercedes tir dogru bunun farkindayim da sahin benzetmen komik olmus biraz.Biraz daha ciddiyet ve daha ciddi yorumlar lutfen
Önemli değil.:)

zenci-köle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13

apple Mercedes değil Cherry'dir Çin fiyaskosu...

FK5896

Asistan
Reaksiyon puanı
22
64 ya da 128 lik olsa geçmeni önermezdim ama 16 gb gerçekten çok az

Mirkoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
16 gb evet cok az.Bir nba2k 17 yukleyeyim dedim tum hafizami doldurdu resmen.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747

Bence 6s plus. Güzel cihaz paran varsa istersen geç değer kamera ekran daha iyi olur sadece