İPHONE'da ve İPAD'te jailbreaksiz adobe Flash player video ve oyun ( bence deneyin )

yeniçerı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İPHONE'da jailbreaksiz adobe Flash player açamının birkaç yolu var tabi herkesin bildiği gibi jailbreak fakat ben şahsen hiç sevmiyorum :biggrin:

genelde millet o yöntemle yapar fakat herkes değil iphone ipad yada ipod touchuna önem veren sahtaciliğe karşı olanlar yapmıyor :devil2:

bunlar için bazı çözümler var; iş hepsi tarayıcıda bittiyor kullandığın yarayıcı flash playerı desteklıyorsa video ve face oyunları açar sizlere bir kaç tarayıcaım adı vereceğim:blush:

bunları deneyın hoşunuza giderse satın alırsınız özellikle ipad flash playersiz hoş olmuyor ...:blink:

buyurun öncelikle sizlere ipad için bir tarayıcı verecem :laugh: http://itunes.apple.com/us/app/skyfire-web-browser-flash/id384941497?mt=8 (SKYFİRE) :laugh: (not:paralı)

iphone için (not: bu bedava sürüm) deneyin hoşunuza giderse paralısını alın çünkü bu yanlış hatırlamıyorsam 14 günlük:w00t: http://itunes.apple.com/us/app/puffin-web-browser-free/id472937654?mt=8 :w00t: (PUFFİN) ilk olarak bunu indirin bence beğenirseniz paralıyı alın denemiş olursunuz

(not: paralı sürüm):biggrin: http://itunes.apple.com/us/app/puffin-web-browser/id406239138?mt=8 (PUFFİN) :biggrin:

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
vaaayy süpermiş valla ikisinide denedim şimdi manyak açıyo facebook oyunlarını hatta flash oyunlarını açıyo şimdi bir film izlyecem :D

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İsteyen arkadaşlar yükleyebilir ancak ben pek gerek görmüyorum. Mobil internetin en çok kullanıldığı cihaz iPhone olduğu için çoğu site sahibi sitedeki videoları HTML 5 teknolojisine göre tasarlıyor. Ben pek çok video sitesine girdim ama hiçbirinde video izleme sıkıntısı çekmedim.

iphoneshift

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acaba 14 gün kullandıktan sonra kaldırıp tekrar yükleyince tekrar 14 gün kullanabiliyo muyuz?

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
acaba 14 gün kullandıktan sonra kaldırıp tekrar yükleyince tekrar 14 gün kullanabiliyo muyuz?

Öyle basit numaralarla programı bedavaya getiremezsin. Jailbreak yaptıysan Intallousta uygulamanın bedava sürümü var. Ama ben hiç gerek duymadım. Hemen hemen tüm video siteleri videolarını Apple cihazları için tekrar kodluyorlar.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Puffin free nin öyle gün kısıtlaması yok. istediğiniz kadar gün kullanabilirsiniz. ücretsiz sürümün ücretliden farkı birkaç özelliğinin kısıtlanmış olmasıdır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Video izleyemiyosam ne önemi var bu ipadin ya gittim bı de okadar para verdim her haltı paralı. Bosuna parayı kirmiyolar kredi kartı da yok napcam ben

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu arada Adobe nin app Store da bir uygulaması var

Adı Adobe Reader bunu bir app Store yazın ve indirin benim şahsen tercihimdir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eğer adobe reader uygulamasıyla flash içerikli videolar izlenebilseydi bu insanlar buna para vermezdi