iPhone'da gif oynatma sorunu

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar iphone gif oynatmıyormu yoksa benmi oynatamıyorum internet üzerinden baktığımda gifler oynuyor ama tele indirdiğim zaman gifler oynamıyor ve telefonun hareketli duvar kağıtları var onlar oynuyor bu nasıl oluyorda indirdiğim gifler foto olarak iniyor yada gif desteği yoksa onları oynatabilmek için önerebileceğiniz bir program varmıdır bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Arkadaşlar iphone gif oynatmıyormu yoksa benmi oynatamıyorum internet üzerinden baktığımda gifler oynuyor ama tele indirdiğim zaman gifler oynamıyor ve telefonun hareketli duvar kağıtları var onlar oynuyor bu nasıl oluyorda indirdiğim gifler foto olarak iniyor yada gif desteği yoksa onları oynatabilmek için önerebileceğiniz bir program varmıdır bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

Doğrudur, maalesef apple cihazları (iPhone, iPad, iPod) indirdiğiniz gifleri oynatmıyor.
Gif programı olarak size bunu tavsiye edebilirim.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
ilinci yolladığını indirdim işe yaramadı tele indirdiğim gifler yine foto olarak gözukuyor

Normalde zaten iphone ipad lerde gif uzantılı dosya çalışmaz.
İlki gif düzenleme uygulamasaydı.
İkincisi gif oynatma uygulaması diye biliyorum.
Dene ve geri dönüş yap lütfen.

alphabet

Asistan
Reaksiyon puanı
86
ee tolga bak, millete gelişi güzel Iphone 6 öneriyorsun ama bir gif bile oynatmıyor daha :D

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
ee tolga bak, millete gelişi güzel Iphone 6 öneriyorsun ama bir gif bile oynatmıyor daha :D

:D
Milletin başına bela olacaksınız sonunda
lWzWQl.jpg

alphabet

Asistan
Reaksiyon puanı
86
:D
Milletin başına bela olacaksınız sonunda
lWzWQl.jpg

Yok canım, ne diye bela olayım. Ben gayet dostane bir insanım, yazdıklarım nasıl okunursa ben de öyle algılanırım. Burada dünyayı kurtarmadığımız için, bela olunacak da bela okunacak da bir durum söz konusu değil bence :D konuyu ve şirazeleri kaydırmadan kaçayım madem :D

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
sorunu çözdm program gifi oynatıyor ama gereksizmiş normalde indirdiğim gif foto olarak iniyor zannediyordum gifi indirince oynamıyor ama whatsapp facebookdan gönderınce yada paylaşınca gif olarak gönderiyor programa gerek yok iphoneda sadece fotoğraflar bölümüne kaydedildiği için oynamıyormuş iphoneda oynamasada olur sosyal ağa gönderince oynuyor sıkıntı yok sağolsun yinede yardm için
--- Gönderi Güncellendi ---
çok büyük bir eksi değil bir güncellemeyle halledilecek şey merak etme ios onuda yapar yakında hem ben iphone 6 gelişi guzel kımseye tavsiye etmedim 6 alacak adam SE alsın daha mantıklıdır dedim her zaman

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Tolga whatsaptaki giff bölümünde sorun var mı peki ?

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Tolga whatsaptaki giff bölümünde sorun var mı peki ?
yok orası iyi guzel çalışıor ben hani kendı pcdeki giflerden yada baska sitelerden inen gifleri oynatamıyordum ama onları ındırıp whatsapta facede yollayınca gif olarak gıdıormuş foto olarak gıdıor sanıodum