iPhone'culardan Samsung'a Büyük İlgi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
"Samsung'un bir hayli başarılı olduğu görülen kampanya, iPhone kullanıcılarının yeni Galaxy modellerini beğendiğini gösteriyor."

Buna katılmıyorum. Sonuçta bedava deneme kampanyası, denemesi için beğenmesi gerekmiyor. :) Aynı şekilde bir kampanyayı hangi marka yaparsa yapsın ilgi büyük olur zaten. 1 ay bedava telefon sonuçta. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir yazılımım var diye hava atıyor .samsung forever .

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
"Samsung'un bir hayli başarılı olduğu görülen kampanya, iPhone kullanıcılarının yeni Galaxy modellerini beğendiğini gösteriyor."

Buna katılmıyorum. Sonuçta bedava deneme kampanyası, denemesi için beğenmesi gerekmiyor. :) Aynı şekilde bir kampanyayı hangi marka yaparsa yapsın ilgi büyük olur zaten. 1 ay bedava telefon sonuçta. :)

Katılıyorum. Samsung'tan nefret ettiğim halde eğer burada olsaydı belki ben bile alabilirdim :). Sonuçta ücretsiz bir şey veriyorsun, tabi ki herkes alır.

Reaksiyon puanı
16,128
cebime sığmayan telefonu sevmiyorum kafa göz patlatırsın onlarla...

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Acaba neden 1 ay yoksa 1 ay sonra touchwiz kasmayamı başliyor [emoji1]

Reaksiyon puanı
16,128
benim galaxy young kasmıyor kaç yaşınd tel ama kasmıyor mp3 playerden hallice...

Reaksiyon puanı
10,315
hala çözemediğim bir muamma, samsung deyince millet burnundan kıl aldırmıyor da, bu ülkede en çok satan yine samsung oluyor her nedense! :D

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Daha geniş bi kitleye hitap ediyor. Şu an bazı samsung modelleri apple dan daha pahalı.

İnsanlar ucuzundan başlıyor. Bütçe olunca da alışkanlıklardan vazgeçmemek için aynı markayı alıyorlar. Diğer kısım için bir şey söyleyemeyeceğim... Ayrıca şu an iPhone 6'dan tek pahalı Samsung cihaz Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Note 5 aynı fiyatta diye biliyorum.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Katılıyorum. Samsung'tan nefret ettiğim halde eğer burada olsaydı belki ben bile alabilirdim :). Sonuçta ücretsiz bir şey veriyorsun, tabi ki herkes alır.
Kesinlikle katılıyorum ikinize de.
Nerede beleş, oraya yerleş. Önemli olan kampanyaya çok ilgi gösterilmesi değil, satış rakamları.

Bende Samsung'dan nefret edip Apple'a hayran olanlardanım.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
300 milyonun üzerinde nüfusa sahip bi ülkede atıyorum 2-3 bin stok ayırsan zaten bunun için dakikalar içinde tükenir zor değil en önemli kısmıda ''ücretsiz'' olması
Çokta bu tür haberlerdeki gibi şişirilmesini mantıklı bulmuyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
@YiğitBey
normal olsaydın hem SAMSUNG'tan hemde APPLE'dan nefret ederdin...