James Howlett
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 4,724
Xiaomi’nin 150₺ küsüre bluetooth kulaklıkları var olur mu? Yada başka olacak nispeten kaliteli bluetooth kulaklık var mı?
Teşekkür ederim peki kulak çevresini kaplayan tarzda kulaklık var mıdır?QCY T5 düşünebilirisiniz. Kullanıyorum ve memnunum.
Kulaküstü kulaklıklarda malesef pek bir bilgim yok. Tavsiye verip yanlış yönlendirmek istemem.Teşekkür ederim peki kulak çevresini kaplayan tarzda kulaklık var mıdır?
Airdots bakın derim. Kaliteliler , kullanıyorum da.Xiaomi’nin 150₺ küsüre bluetooth kulaklıkları var olur mu? Yada başka olacak nispeten kaliteli bluetooth kulaklık var mı?
Airdots bakın derim. Kaliteliler , kullanıyorum da.
Beats ep düşünebilirsiniz. Uzun süredir kullanıyorum, gerçekten kaliteli bir kulaklık.Ekli dosyayı görüntüle 131122
Ekli dosyayı görüntüle 131123
Biliyorum bunları normalde efsane
kulaklıklar ama benim kulakların yapısı biraz değişik kepçe vs değilim ama kulaklıklar kulağımda durmuyor düşüyormha bire o yüzden bana kulağı kavrayan kulaklık lazım yada hiç yoksa birbirine bağlı ensede duran kulaklık lazım ?
Ekli dosyayı görüntüle 131124
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sony WIXB400B.CE7 Kablosuz Extra Bass Kulak İçi Kulaklık - Siyah
https://www.hepsiburada.com/sony-wi...ulaklik---siyah-p-HBV00000P432R?magaza=Comfor
Bulabildiğim en kral kulaklık bu beats fazla pahalı bu hem sony hemde aradığım tarzda kulaklık düşerse en azından ensemde kalır ?