İphone6s - note5 - s6 edge plus

yilmaz.oguzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar iphone 4 kullanıcısıyım üçünden birininalmak istiyorum ama biraz ağır bi karakterim var hani samsung iOS a göre daha fazla özelliği olduğundan biraz da bayansı gibi düşünüyorum ama özellikleri akıl çelici sizce hangisini tercih etmeliyim ? Yardımcı olursanız çok sevinirim ...

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
iPhone 4 stabil çalıştığı zaman'larda severek kullandıysan ve iOS'u seviyorsan iPhone 6s öneririm. Donanım performansı olarak da şuan en iyi iPhone.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Samsung note 5 ile s6 edge + ayni donanimsal ozelliklere sahip. İkisi arasindaki fark tasarimlari. Birinde edge ekran avantaji var ( tabi herkeze gore degil kimisi kullanamiyor eli degiyor edge yerlerine) birinde kalem avantaji var. Donanimlari ayni kameralari ayni tek fark tasarimi hangisi hosuna giderse onu al. Bu iki modelde android grubunun en hizli islemcisi olan exynos 7420 bulunmakta. Bu islemciye 4 gb ram eslik etmekte.

İphone 6s;
Guzek bir cihaz. Donanim olarak suan piyasadaki en hizli islrmciye sahip. Bu modelde 2 gb ram ile artik safari'de coklu sekme acarken oteki sekmeleri yeniden yukleme sorunu ortadan kalkiyor. Kamera konusunda note 5 ve s6 edge + in gerisinde kaliyor. Hem on kamerada hem arka kamerada samsung'un bu iki modeli daha basarili.

Bu uc cihaz icinde teknik ozellikler icinde ekran islemci ram ekran batarya .. Gibi ozellikler icinde 6s bitek islemci yonunde onde. Geri kalan ozelliklerde samsung un bu iki urunu daha onde. Mantiken samsunglardan birini almaniz gerekmekte. Ama ios seviyorsaniz mecburen iphone almaniz gerekiyor.

Ama bu cihazlar icinde benim tavsiyem note 5 almaniz. Hem fiyati otekinlere gore daha uygun hemde her konuda suan bir telefondan beklentiniz olarak 4/4 luk bir model.