Iphone4S ekran camı önerisi

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Yurtdışından Iphone 4S getirdim IMEİ kaydı falan derken elimden düştü ve ekranı kırıldı.Genpa ya gittim adamlar yaklaşık 400 lira fiyat çektiler normal apple tamircisine götürdüm 200 liraya garantili değiştirebileceklerini söylediler ne dersiniz yeni bir Iphone kullanıcısıyım bukonuda tecrübeli arkadaşlar ne önerirler.Birde bu jailbreak(umarım yanlış yazmadım)işlemi 4S in untethered versiyonu çıkmış mı? Birde önerir misiniz işletim şistemi versiyon 6.0.1

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Yurtdışından Iphone 4S getirdim IMEİ kaydı falan derken elimden düştü ve ekranı kırıldı.Genpa ya gittim adamlar yaklaşık 400 lira fiyat çektiler normal apple tamircisine götürdüm 200 liraya garantili değiştirebileceklerini söylediler ne dersiniz yeni bir Iphone kullanıcısıyım bukonuda tecrübeli arkadaşlar ne önerirler.Birde bu jailbreak(umarım yanlış yazmadım)işlemi 4S in untethered versiyonu çıkmış mı? Birde önerir misiniz işletim şistemi versiyon 6.0.1
Ekran için birşey söyleyemem ama 6.0.1 versiyonu için untethered Jailbreak daha çıkmadı. Tahminimce 6.1 e çıkartırlar. Shsh kaydınız olsa bile geri dönüş yapamazsınız.

e|2hNx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam hiçbir zaman yan sanayi gibi ürünler böyle pahalı cihazlara takmayın , eminim ki 200 liralık ekranı takdırdığında orjinal cam ile arasında büyük fark olucaktır .

benim sana tavsiyem gidip genpadan kendi servislerinden taktırman .

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ekranı bilmemde jailbreaka pek gerek yok şu ara bir programla tüm uygulamaları bedava yüklüyebiliyorsunuz şahsen ben kuzeninkine gtavicecity nba2k13 fifa13 gibi oyunları yükledim

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Ekran ebay da tornavida takımı ile beraber 25-30 $ arası.
kendin alıp daha önce iphone açıp toplamış birini bulabilirsen maliyeti düşürebilirsin. bu arada iphone açıp toplamak çok zor bir işlem değil.

http://www.ebay.com/itm/White-Repla...226?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e73a5b7da

$T2eC16N,!)UE9s3wBePgBQvM4p,iq!~~60_12.JPG

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Çok dikkatsiz davranımşın .s orjinalini bulcanda ohooo

Haklısın valla çok dikkatsiz davrandım...:)

ekranı bilmemde jailbreaka pek gerek yok şu ara bir programla tüm uygulamaları bedava yüklüyebiliyorsunuz şahsen ben kuzeninkine gtavicecity nba2k13 fifa13 gibi oyunları yükledim

Hangi program bu merak ettim şayet zahmet olmazsa ismini yazabilir misin?Birde nasıl bulacağımı...

Ekran ebay da tornavida takımı ile beraber 25-30 $ arası.
kendin alıp daha önce iphone açıp toplamış birini bulabilirsen maliyeti düşürebilirsin. bu arada iphone açıp toplamak çok zor bir işlem değil.

Daha önce Iphone açıp toplayan birini çevremde şu haliyle bulmak herhalde çok zor

Bu arada ilgilenip cevap yazan tüm arkadaşlara canu gönülden teşekkürlerimi sunarım çok sağolun arkadaşlar

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Haklısın valla çok dikkatsiz davrandım...:)

Hangi program bu merak ettim şayet zahmet olmazsa ismini yazabilir misin?Birde nasıl bulacağımı...

Daha önce Iphone açıp toplayan birini çevremde şu haliyle bulmak herhalde çok zor

Bu arada ilgilenip cevap yazan tüm arkadaşlara canu gönülden teşekkürlerimi sunarım çok sağolun arkadaşlar

google a jailbreaksız iphoneda 25pp olarak aratırsan windows işletim sistemli bilgisayar lazım sadece

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12

installous olmasın o programın adı ?

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hani yetişkin bir insan hangisinin daha sağlıklı olacağına kanat getirir düşüncesindeyim
Tabikide orijinal ürün genpa teleservice yaptırman bunların dışında. Hiç bir yerin sana yararı olmaz pişman olursun

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ben kesinlikle pişman olursun diyen arkadaşlara katılmıyorum, telefonumu çok sert şekilde taşa düşürmemden ötürü ekranı kırıldı(camı değil) ben de bu olay üstüne ebayden sipariş verdim ve kendim toplayıp birleştirdim. Sanırım 50$ net hatırlayamamakla birlikte.. Orjinaline 400TL demişlerdi ve eskisi kadar güzel oldu , oldukça da memnunum. Asıl neden şu, ürünlerin pek çoğu aynı yani ucuz maliyetli dokunmatik LCD panel. Ancak Brighstar ya da Genpa KVK her neyse garantiden çıkar diye şahısları ürküttüğü için mecbur bırakılıyor bu paralı ödemeye. Çok adice bir davranış bence... Garanti stickerleri dahil satılıyor onları da yapıştırdıktan sonra garantiye yollamayı düşünüyorum hatta sadece zevkine :D