iPhone4 imei çalışmıyor WiFi çalışmıyor hattı okumuyor

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
arkadaşla acılı yardım edin
WiFi çalışmaması donanımsaldır onu eliyelim hat çalışmamasına gelince iki seçenek var ya imeil kayıt dışı ve kapan dı ya da hat giriş yeri arızalıdır sim kartta sıkıntı yoksa tabi e-devletten imeil sorgulaması yaparak öğrene bilirsin

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
S3 al minisi varsa daha iyi olur bütçeniz varmı bilemem ancak ip4 devri gercekten biteli çok oldu yeni telefon bakmaya başlayabilirsiniz.

uğur gürkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S3 al minisi varsa daha iyi olur bütçeniz varmı bilemem ancak ip4 devri gercekten biteli çok oldu yeni telefon bakmaya başlayabilirsiniz.
evet ama maalesef bütçem uygun değil şimdilik
--- Gönderi Güncellendi ---
öncelikle teşekkür ederim *#06# yapıyorum imdi görünmüyor ayarlardada görünmüyor sanırım imdi silinmiş nasıl yapabilirim acill yardım ederseniz sevinirim

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
evet ama maalesef bütçem uygun değil şimdilik
öncelikle teşekkür ederim *#06# yapıyorum imdi görünmüyor ayarlardada görünmüyor sanırım imdi silinmiş nasıl yapabilirim acill yardım ederseniz sevinirim
Öyle birşey imkansız telefon orijinalse. Ayarlar-Genel-Hakkında kısmına bakmayı denedin mi

uğur gürkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
öncelikle teşekkür ederim *#06# yapıyorum imdi görünmüyor ayarlardada görünmüyor sanırım imdi silinmiş nasıl yapabilirim
telefon orijinal geri yükleme yapmıştım kullanıyordum durup dururken oldu