İphone XR instagram storyleri!?

Yusufozdn60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bugün aldım telefonu daha yeniyim.Biraz cahilliğimden dolayı olabilir ama,Instagramdaki tüm storyler yarım şekilde daha doğrusu altlardan ve üstlerden kırpık.Sonsuz ekran değilmişcesine.Hakkı abinin storylerine falan gireyim onda xs max olduğu için orda da öyle.Acaba böyle mi storyler?Samsungdaki gibi full screen yapamıyor muyuz insta storyleri??

Yusufozdn60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bi arkadaş maalesef tüm storylerde öyle olacak iphonelarda öyle dedi.Ben de öyle gördüm şu ana kadar bi tweak falan olsa jailbreak yaparım bunun için

halil007

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Bi arkadaş maalesef tüm storylerde öyle olacak iphonelarda öyle dedi.Ben de öyle gördüm şu ana kadar bi tweak falan olsa jailbreak yaparım bunun için
en doğru haraket apple'a danışmaktır. Jb yapıp m*l gibi ortada kalırsanız... JB güvensizidr, cihaz garantiden çıkar. Telefona Apple Destek uygulamasını indirin, onlara sorun. Yahut bu vaziyetin suçlusu Instagramdır. bildirin. güncellemelerle düzelir. üsten kırpık olması, iphone x'ların tam ekran olması. yani 16:9 değil. diğerleri öyle. o yüzden. güncellemelerle düzelir. hem çok büyük bir mesele değil. Instagram app güncellemelerini takip edin, ingilihçe bildirimde bulunun. ilk defa mı ios kullanıyorsunuz?