Tys23
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,230
Goodbye İphone

3 sene önce Samsungun en pahalısı 2700 Apple'ın en pahalısı 2900'dü. Hayat çok komikBen cihazı 3700-3800 civarı alırım
Sorun bizde onlarda değil Yurtdışında olsam ikisinide alırdım Note 8 i evde İphone'u dışarda kullanırdım ama burada Xioami foreverNote 8 neredeyse her konuda öndeydi. Hız testlerinde X'den daha performanslı olan 8 Plus'u bile geçtiği oldu. E fiyat avantajı olarak da çok önde bu senenin kralı Note 8.
3 sene önce Samsungun en pahalısı 2700 Apple'ın en pahalısı 2900'dü. Hayat çok komikparamızın değersizliğine bak.
Ve böylece, Iphone X in çöp olduğu kesinleşmiştir... Iphone X "Ex" olmuştur.
Iphone X mi?En çok satan iPhone X olacak. Emin olun. Satıştan 1 yıl sonra hatırlayın mesajımı. Birbirinin aynı telefonları her yıl çok ucuza almıyoruz. Yani apple severler farkı aldırmayacaktır.
Iphone X mi?İşlemcisi şişirmelerden ibaret, arayüzünde her gün sorunlar çıkan, hırsız Apple ın bir hızlı şarj adaptörünü bile parayla sattığı, 410 ppi lik beş kuruş etmez ekranıyla sırf Apple olduğu için Note 8 den 1000 lira daha pahalı olan o ÇÖP mi? Amaan, boş ver, niye uğraşayım ki şimdi
![]()
İnsan gözü 330ppi den sonrasını ayırt edemiyor. Oled ekrana bel para etmez diyorsun. Saçmaladığının fakına var lütfen. 5 yıldır iPhone kullanıyorum değin gibi arayüz hatası görmedim. Son zamanlarda oluyor evet ama android durduruldu hatasından iyidir herhalde. İşlemci şişme demen tamamen saçma. Adamlar yapmışlar işte. Hızlı şarjda haklısın çok saçma o. 6-7-8 bilmem ama X yenilikçi ve güzel.
Birak ya laf anlatma.ugrastigina degmez.
Yani sonuçta tercih meselesi ama diğerini de kötülememek lazım. Sonuçta şuan en iyisi.
AynenYani.adamin cani nasi isterse.bi gun ios kullanir ertesi gun android.zevk degil mi?