İphone x s8 note 8 mate 10 pro kamera

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ersahh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ersahh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar buradan açtığım konuya ve okuduklarıma göre bugün karar verdiğim note 8 telefonunu almak için mediamarkt a gittim(int güvenmiyorum biraz obsesifim bu konuda). En son bu üstte saydığım telefonların kameralarını incelemek için bir bakayım hepsine dedim. Apple dan hiç hazzetmem. 5500 tl lik telefon kutusunun içine hızlı şarj koymayıp esnaf kurnazlığı yaptığı için tek bir ürününe kuruş vermem. Ama ön kamera konusunda en iyisi olduğunu şaşırarak öğrendim. En son Hakkı Bey in attığı video fotoğraflar falan tamam orada çok kötü görünüyor ama gidin bir görün arkadaşlar. Belki de ışıksız ortamda kötü çekiyordur ama diğerleri rakibi dahi olamazdı. Portre modu efsanevi çalışıyor. Huawei mate 10 pro da bile ışık patlamaları vardı lambalardan dolayı ama iphone x de tertemizdi. Alacak arkadaşlara söylüyorum. Gidip bi karşılaştırın deneyin sonra alın. Herşey okuduğunuz gibi yada izlediğiniz videolardaki gibi değil.

Son düzenleme:

Bareth Gale

Profesör
Reaksiyon puanı
300
Mate 10 Pro kadar temiz bir ön kamera görmedim valla ben. Kişiden kişiye değişiyor sanırım.

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
mate 10 pro ön kamerası bana göre leş.volkan manav'ın bir videosu vardı mate 10 pro vs note8 kamera karşılaştırması diye mate 10 pro renkleri çok alakasız gösteriyordu ve insan yüzünü nur inmiş gibi gösteriyordu.bu dediklerim ön kamera için geçerli arka kamerada ben çok beğeniyorum.bana göre note 8'in ön kamerası portre dışında daha iyi bu arada.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
:D Vay be Sonunda mobil dünyadan tamamen haberi olan bir kullanıcı daha varmış sevindim

ersahh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ön kamerada bariz fark vardı note 8 ile de. Portre modundan kaynaklı sanırım ama note 8’le çekilen fotoğraf ile iphone x’le çekilen fotoğraf yanyana koyulduğunda düşünmeden söyleyebilirdiniz güzel olanı. Arka kameralar profesyonel olarak inceleyecek kadar bilgili olmadığımdan sanırım çok bir fark göremedim ne de olsa ortam ışıklıydı tabi ki iki telefonda güzel çekecekti.

---- Mesajlar birleştirildi ----

:D Vay be Sonunda mobil dünyadan tamamen haberi olan bir kullanıcı daha varmış sevindim

Hocam ironi mi yaptınız ciddi misiniz anlamadım o_O:D

Son düzenleme:

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Note 8 ben 4500 4000 diye biliyordum bunların. Arasında note 8 derim de o fiyatla mate 10 pro

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ön kamerada bariz fark vardı note 8 ile de. Portre modundan kaynaklı sanırım ama note 8’le çekilen fotoğraf ile iphone x’le çekilen fotoğraf yanyana koyulduğunda düşünmeden söyleyebilirdiniz güzel olanı. Arka kameralar profesyonel olarak inceleyecek kadar bilgili olmadığımdan sanırım çok bir fark göremedim ne de olsa ortam ışıklıydı tabi ki iki telefonda güzel çekecekti.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Hocam ironi mi yaptınız ciddi misiniz anlamadım o_O:D

:D ciddiyim Bazı arkadaşların Apple'ın neler yaptığını unutuveriyor maalesef düz mantık yapıyorlar İphone X'in kamera konusunda artıları fotoğraf çekimlerinde daha canlı renk ve video da ise 4k 60 fps çekim yapabilmesidir bunun dışında hiçbir artısı yok Mate 10 PRO'nun ise diğer 2 cihazdan kamera konusunda artısı gündüz vakitleri daha net kaliteli fotoğraf çekebilmesidir

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
İphone telefonların kameraları daha doğal ve gerçekci bana görede ağabeyimde s8 plus var benim iphone 7 ile ön kameralarını açtığımda ilk bakışta s8 plus daha canlı güzel gibi gelsede yüzünüzü renkleri gerçeğe en yakın ve doğal yansıtan iphone 7 ön kamerası bunu örnek veriyorum çünkü iki cihazda elimde bire bir inceledim iphone x zaten kamera ve video konusunda fazlasıyla başarılı biraz araştıran inceleyen aksini söyleyemez ama diğer cihazlarda fazlaca aşağı kalmaz x ten hepsi başarılı genel olarak

ersahh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forumda bi iphone lafı geçince genel olarak her özelliğine ayrı bir laf söyleniyor onun gazına gelerek belki de,X den beklentim çok düşüktü bu yüzden çok şaşırttı. Tamam pahalı olabilir ama sezarın hakkı sezar a. Note 8 almak için gittim onları gördüktn sonra bişe alamadan geri çıktım mağazadan. Şu anda iphone 8 plus alabilirim diye düşünüyorum çünkü o da gayet iyiydi.