iPhone X lansmanında FaceID neden çalışmadı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iPhone X lansmanında FaceID neden çalışmadı?

iPhone X lansmanında Craig Federighi, Face ID teknolojisini tanıtmak için sahneye çıktığında aslında ne oldu? Apple konuyla ilgili beklenen açıklamayı yaptı.

Apple’ın Face ID açıklaması konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Mantıklı bence hatta sonrasında defalarca denedi açılmama gibi sorun yapmadı neyse en net cevabı sdn kullanımından sonra alıcaz

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Bu açıklama ne ya ? Cidden insanların beyni ile dalga geçiyorlar.
Neymiş ''Apple, demo için masada bulunan iPhone X cihazının Craig Federighi öncesinde birçok kişi tarafından masadan alındığını ve Face ID Teknolojisinin bu hata öncesinde birçok kişinin yüzünü görüp yetkilendirme denemesi yapmak zorunda kaldığının altını çiziyor.'' muş muş muş.
Yahu Apple böyle bir bir hatayı asla yapmaz. Bu açıklama tam bir insanları kandırmaya yönelik olduğunu düşünüyorum. Sanki ellerinle başka telefon yok

Sıfır Noktası

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Ahahaha 4 gün düşünüp bu bahaneyi mi üretebilmişler ! Buna Apple'da çalışan çaycı(Office Boy) bile inanmaz.

Reqrtt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple kullanmayan arkadaşlardan, bunu anlamalarını beklemek mantıksız. Touch ID bir kaç kez yanlış algıladığında, mecbur parola soruyor, Face ID de aynı sistemle çalışıyor. Craig deneme yaptığı zaman bu uyarı zaten ekranda yazıyor. Biraz takip etseydiniz bunu görebilirdiniz.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Apple kullanmayan arkadaşlardan, bunu anlamalarını beklemek mantıksız. Touch ID bir kaç kez yanlış algıladığında, mecbur parola soruyor, Face ID de aynı sistemle çalışıyor. Craig deneme yaptığı zaman bu uyarı zaten ekranda yazıyor. Biraz takip etseydiniz bunu görebilirdiniz.
Lansman sonrası teşir telefonlarda da aynı sorun vardı. Bir kaç videoda gördüm. Bu tür şeyler yazılımla çözülebilecek şeyler tartışmaya gerek yok ama Tim'in satışlarda düşüş yaşamamak için ortaya attığı yalanı desteklemek saçma.

Reqrtt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lansman sonrası teşir telefonlarda da aynı sorun vardı. Bir kaç videoda gördüm. Bu tür şeyler yazılımla çözülebilecek şeyler tartışmaya gerek yok ama Tim'in satışlarda düşüş yaşamamak için ortaya attığı yalanı desteklemek saçma.

Teşir telefon diyorsun, o telefonlara kaç kişi yüzünü tanıtmaya çalıştı acaba :)) Bunu en iyi SDN ekibi ofise ipX getirdiği zaman anlayabiliriz.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
:D bahane bahane bütün dünya seni izliyor demo modelle tanıtım yapıyor vay canına