• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iPhone X Hangi Modelini Alayım?

ardaglr6

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Merhaba Shiftdelete okurları size sorum var iphone x alıcağım ve siyah yada gümüşmü karar veremedim çok acil lazım

Siyah rengini hiç görmedim ama abimde silver var çok güzel duruyo silver a bi bak

şu an siyah renk kullanıyorum, tekrardan alsam tercihim siyah olur.

Beyaz rengin dezavantajından biri herhalde yanları soyuluyormuş gerçekten doğrumu

İmkansız. Çünkü kenarları çelik. Çelik soyulma yapmaz.

silindi (4600917)

Son düzenleme:
Zevke kalmış. Benim gibi Beşiktaşlılar için tercih edilebilir ?

silindi (4601467)

Son düzenleme:
Beyaz güzelde zaten arkasına kap almicakmısın ?Zorundasın ,çünkü kolay kırılıyor arkasındaki camı her ne kadar gorillaglas 5olsada.. gözükmiceği için istediğini seç ne diyim :F

silindi (4601548)

Son düzenleme:
Beyaz güzelde zaten arkasına kap almicakmısın ?Zorundasın ,çünkü kolay kırılıyor arkasındaki camı her ne kadar gorillaglas 5olsada.. gözükmiceği için istediğini seç ne diyim :F
X te gorilla glass 5 yok yalnız appleın şuana kadarki kullanılan en dayanıklı cam diye tanıttığı cam var ?

Kendiniz ikisini yanyana görün ve beğendiğinizi alın. Ben uzay grisi ya da beyazı tercih ederdim.

Gorilla glas 5 değil

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bi yanlış sölemişiz hemen atlamısınız :) bu kdar düzeltmeyin bea bırakın insanları kendi haline

Son düzenleme:
Hepinize Çok Teşekkür Ederim Şimdi Bir Tane Siyah Aldım Bir Beşiktaşlı Olarak Siyah Ve Beyaz Arasında Kaldım Ama Siyah Aldım Hepinize Tekrardan Çok Teşekkür Ederim

Zaten kılıf ve koruma 350 tl tuttu bayağa pahalı

Son düzenleme:
silindi (4603876)

Son düzenleme:
Hepinize Çok Teşekkür Ederim Şimdi Bir Tane Siyah Aldım Bir Beşiktaşlı Olarak Siyah Ve Beyaz Arasında Kaldım Ama Siyah Aldım Hepinize Tekrardan Çok Teşekkür Ederim

Zaten kılıf ve koruma 350 tl tuttu bayağa pahalı
Abi naptın 350 tlye ben telefonun koruması olurdum ya

Sağol ama orjinalini olunca

:tearsofjoy:

Son düzenleme:
:D hayırlı olsun bide yazmayı unutmuşum