Iphone wifi sorunu

alemko06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 5s kullanıcısıyım komşumdan internet kullanıyorum arada bir duvar var sadece wifi çekim gücü ya bir diş yada iki diş oluyor bu ne saçmalık var mı sizde de böyle

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Arkadaşlar 5s kullanıcısıyım komşumdan internet kullanıyorum arada bir duvar var sadece wifi çekim gücü ya bir diş yada iki diş oluyor bu ne saçmalık var mı sizde de böyle

İnanır mısın bende 5s kullanıyorum. Modem salonda ve ben yatak odamdan zor giriyorum

alemko06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnanır mısın bende 5s kullanıyorum. Modem salonda ve ben yatak odamdan zor giriyorum

yok böyle bir saçmalık ya andorid cihazlar en uzakta olsa bile rahatça girebiliyor ben dibinde duruyorum zor giriyorum delirmek üzereyim artık bundan

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
yok böyle bir saçmalık ya andorid cihazlar en uzakta olsa bile rahatça girebiliyor ben dibinde duruyorum zor giriyorum delirmek üzereyim artık bundan
Modemle alakalı bir problem olabilir. İlk çıkan ipad 2 ile alt kattan giriyorum ben modem tek antenli

alemko06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok hocam hem kendi odamda modem var hemde komşuda modem var ikisinde de aferdersin de aynı b*k

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende 4 var wifisi dibine girince çekiyo başka türlü çekmiyor buzlukda beklektim 1 gün ama hala aynı ne yapmam lazım