İphone udid kaydı

lawezor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba sdn üyeleri dün birine para verdim udid kaydı yapsın diye adam sanırım daha yapmadı bende ios 6 yı yükledim ama telefon aktivleşmiyor. kullanamıyorum telefonu ne yapmam gerekiyor eski versiyona nasıl dönerim...

lawezor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oraya ücretli üye olman gerekiyor yıllık 99 dolar.apple dewloper peoğramına. beni başka birisi kayıt yapacaktı hâlâ yapmada haliyle telefon aktivasyon ekranından kaldı kullanamıyorum...

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
oraya ücretli üye olman gerekiyor yıllık 99 dolar.apple dewloper peoğramına. beni başka birisi kayıt yapacaktı hâlâ yapmada haliyle telefon aktivasyon ekranından kaldı kullanamıyorum...
Cihazi itunese bagla yedek vs almadın mı? geri yükleme seçeneginden dönüş yapabiliyor olman lazın. itunes ten güncellemeleri kontrol et sonra zaten ios 5.1.1 i kendisi indirecektir biraz bekle geri yükle

lawezor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cihaz itunese bağlanınca aynı sorun var atkivasyon tamamlanamadı diyor.. ordan geri yükleme de yapamıyorum yedeği almıştım ama onuda göremiyorum .

lawezor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasıl geri dönece bilen yok mu telefonu kullanamıyorum...

cubaseman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba sdn üyeleri dün birine para verdim udid kaydı yapsın diye adam sanırım daha yapmadı bende ios 6 yı yükledim ama telefon aktivleşmiyor. kullanamıyorum telefonu ne yapmam gerekiyor eski versiyona nasıl dönerim...

Dostum ios 5.1.1 restore orjinali indir ve telefonu recovery moda al.. recovery moda almak için power ve home tuşuna basılı tut sonra elma gelince power ı çek sadece home tuşu basılı kalsın.. ondan sonra shift restore ye basıp itunesdan indirdiğin orjinal 5.1.1 i göster ve yükle.. geri dönmüş olursun ben böyle yaptım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
itools 10.07 yükle internetten iphone'yi hem alt tuş ve üst tuşa birlikte bas ve 60 sn bekle sonra iphonede itools'un işareti gelecek yüklediğin yeni sürümle güncelemeyi yapıp kendi yükler bilginize

S

SDN Okuru

SDN Okuru
itools 10.07 yükle internetten iphone'yi hem alt tuş ve üst tuşa birlikte bas ve 60 sn bekle sonra iphonede itools'un işareti gelecek yüklediğin yeni sürümle güncelemeyi yapıp kendi yükler bilginize

ios 7 yi kurmaktan mı bahsediyorsunuz acaba? böyle yapınca udid kaydı sormuyormu cihaz?

strahd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar geçen sene 2tl den insanların iyiliği için kayıt yapmıştım , yeni betalarla birlikte gene 10-15tl den binbir yalanla insanları soyan insanlar ortaya çıktı. Developer kaydı yaklaşık 210tl dir ve 3tl den satılsa bile kar sağlar kişiye , bu yüzden geliştirici arkadaşların bu konuya eğilip fiyatları mümkün olduğunca düşürmemiz lazım , ben 5tl den burada satış yapıyorum http://www.sanalpazar.com/Ios-7.1-Ve-Sonrasi-Betalar-Icin-Udid-Kayit__isp13547293 , ama 3tl 2tl gibi fiyatlardan satış yapabilecek arkadaşlar olursa bende dahil bütün insanlar müteşekkir olur , saygılar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu geri döndürmek için dfu moduna almanız gerekiyor telefon açıkken home ve kilit tuşuna aynı anda basılı tutun, telefon kapanınca kilit tuşuna basmayı bırakın ancak home tuşuna basmaya devam edin bir süre bastıktan sonra bilgisayara bağlayın itunes açılır ve ekrana bir uyarı gelir ona tamam deyip geri yükleye basın tekrardan eski yazılımı yükleyecektir...