TeknoTakip
Doçent
merhabalar ben iphone se yi hızlı şarj etmek için adaptör arıyorum. apple ın adaptörleri çok pahalı geldi. onun yerine 18w xiaomi adaptörü alıp kullanmamda bir sakınca var mıdır? sonuçta hızlı şarjı destekleyen bir model
Sıkıntı olmaz.merhabalar ben iphone se yi hızlı şarj etmek için adaptör arıyorum. apple ın adaptörleri çok pahalı geldi. onun yerine 18w xiaomi adaptörü alıp kullanmamda bir sakınca var mıdır? sonuçta hızlı şarjı destekleyen bir model
Sorun olmaz bence çakma olmadığı takdirde.merhabalar ben iphone se yi hızlı şarj etmek için adaptör arıyorum. apple ın adaptörleri çok pahalı geldi. onun yerine 18w xiaomi adaptörü alıp kullanmamda bir sakınca var mıdır? sonuçta hızlı şarjı destekleyen bir model
Sıkıntı olmaz.merhabalar ben iphone se yi hızlı şarj etmek için adaptör arıyorum. apple ın adaptörleri çok pahalı geldi. onun yerine 18w xiaomi adaptörü alıp kullanmamda bir sakınca var mıdır? sonuçta hızlı şarjı destekleyen bir model
Sıkıntı olmaz.
Hayır, olmaz.garantiden çıkmayacak veya 2 yıl sonra garanti kapsamında batarya değiştirmeye gittiğimde sıkıntı çıkmaz değil mi?
ben iphone 6 mı samsungun hızlı şarj aletiyle şarj ediyorum bir sıkıntısı yok.merhabalar ben iphone se yi hızlı şarj etmek için adaptör arıyorum. apple ın adaptörleri çok pahalı geldi. onun yerine 18w xiaomi adaptörü alıp kullanmamda bir sakınca var mıdır? sonuçta hızlı şarjı destekleyen bir model
Pil sağlığını olumsuz etkileyebilir.merhabalar ben iphone se yi hızlı şarj etmek için adaptör arıyorum. apple ın adaptörleri çok pahalı geldi. onun yerine 18w xiaomi adaptörü alıp kullanmamda bir sakınca var mıdır? sonuçta hızlı şarjı destekleyen bir model
iPhone6'da hızlı şarj özelliği yok, bu yüzden çok bir etki etmiyor 90W ile bile şarj etseniz aşırı bir fark olmayacaktır.ben iphone 6 mı samsungun hızlı şarj aletiyle şarj ediyorum bir sıkıntısı yok.
zaten hediye gelmişti. iphone6 da hızlı şarj özelliği olmadığından ben almamıştım.iPhone6'da hızlı şarj özelliği yok, bu yüzden çok bir etki etmiyor 90W ile bile şarj etseniz aşırı bir fark olmayacaktır.
sanırım bunun nedeni o adaptör değil de telefonu daha çok kullanmamız sonucu oluşan normal derecede batarya kaybıTek sorun pil sağlığını çok hızlı düşürecektir.
Hayır. Pil sağlığı zaten düşüyor, ama farklı bir adaptör ile yani çok farklı yazılımlı çok farklı donanımlı çok farklı telefonlar için üretilmiş bir adaptör ile şarj edildiğinde normalden biraz daha hızlı batarya sağlığı düşecektir. Ama temelde aynı mantık olduğu için şarj edilemez de değil.sanırım bunun nedeni o adaptör değil de telefonu daha çok kullanmamız sonucu oluşan normal derecede batarya kaybı
Hayır. Pil sağlığı zaten düşüyor, ama farklı bir adaptör ile yani çok farklı yazılımlı çok farklı donanımlı çok farklı telefonlar için üretilmiş bir adaptör ile şarj edildiğinde normalden biraz daha hızlı batarya sağlığı düşecektir. Ama temelde aynı mantık olduğu için şarj edilemez de değil.