İphone Sorunları Bana Sorabilirsiniz

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
iphone yazilim ilgili tüm sorunlar bana sorabilirsiniz
yeterki açık ve net istekli olun elimden geldiği kadar size yardımcı olmaya çalışacağım

embayt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öncelikle konunun güzel olduğunu belirtmeliyim..

benim bir istirhamım olacak bu konuda..
telefonun yan tarafındaki sessiz moda alma tuşunu aktif(sessiz hale) ettiğimde kamera ile foto çekerken ses çıkarmaya devam ediyor kamera sistem sesi..hani ÇIKIRT diye bir ses varya :)..
bu benim çok sinirimi bozan bir durum..
Yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum..Telefonu 1kez Tümünü Sıfırla seçeneği ile format attım lakin sorun hala devam etmekte..
Telefonu 0 almıştım..

Şimdiden teşekkürler

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
embayt iphone kullanıcısı değilim ama diğer telefonlarda kameradan ayarlar bölümüne girip denklaşör sesini kapalı olarak ayarlarsanız o ses gidecektir diye düşünüyorum.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Benim enteresan bir sorum olucak :)

İphone 5s kullanıyorum ve biri beni arayınca aşağıda cevapla diye tek buton çıkıyor onu sağ tarafa kaydırınca telefon açılıyor, kapatmak için bir tuş yok ekranda. Bende düşündüm ki yukarıdaki güç tuşu kapatabiliyordur belki? denedim kapandı galiba sonra pek arayanım olmadı bir kaç gün, jailbreak yaptım ardından jbyi kaldırdım 7.1.2 ipsw dosyasını yükledim. Artık biri aradığı zaman hem açabiliyorum hemde kapatabiliyorum seçeneklere tıklayarak, kaydırarak açma kalktı.

Benim merak ettiğim olay ise o kaydırarak açma şeysi nasıl oldu? telefon buga falanmı girdi yoksa özelliğimidir? bana özellik gibi geldi açıkçası, eğer özellikse ben bunu tekrardan aktif etmek istiyorum tabi '' Güç tuşuna bastığımızda çağırıyı sonlandırabiliyorsak ''.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Merhaba,

Benim enteresan bir sorum olucak :)

İphone 5s kullanıyorum ve biri beni arayınca aşağıda cevapla diye tek buton çıkıyor onu sağ tarafa kaydırınca telefon açılıyor, kapatmak için bir tuş yok ekranda. Bende düşündüm ki yukarıdaki güç tuşu kapatabiliyordur belki? denedim kapandı galiba sonra pek arayanım olmadı bir kaç gün, jailbreak yaptım ardından jbyi kaldırdım 7.1.2 ipsw dosyasını yükledim. Artık biri aradığı zaman hem açabiliyorum hemde kapatabiliyorum seçeneklere tıklayarak, kaydırarak açma kalktı.

Benim merak ettiğim olay ise o kaydırarak açma şeysi nasıl oldu? telefon buga falanmı girdi yoksa özelliğimidir? bana özellik gibi geldi açıkçası, eğer özellikse ben bunu tekrardan aktif etmek istiyorum tabi '' Güç tuşuna bastığımızda çağırıyı sonlandırabiliyorsak ''.

jb ile alakası yok, durum şöyle. telefonun kilitliyken biri seni aradığında reddet butonu çıkmaz ve kaydırarak cevap verirsin (bu durumda reddetmek için iki defa kilit butonuna basman gerekiyor). telefonun kilitli değilken (ana ekranda iken) biri seni aradığında cevapla ve reddet butonu çıkar.

öncelikle konunun güzel olduğunu belirtmeliyim..

benim bir istirhamım olacak bu konuda..
telefonun yan tarafındaki sessiz moda alma tuşunu aktif(sessiz hale) ettiğimde kamera ile foto çekerken ses çıkarmaya devam ediyor kamera sistem sesi..hani ÇIKIRT diye bir ses varya :)..
bu benim çok sinirimi bozan bir durum..
Yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum..Telefonu 1kez Tümünü Sıfırla seçeneği ile format attım lakin sorun hala devam etmekte..
Telefonu 0 almıştım..

Şimdiden teşekkürler

sessize aldığında deklanşör sesinin otomatik olarak kesilmesi gerekiyor. bildiğim kadarıyla bunun bir ayarı yok. bu konuda apple türkiye ile iletişime geçebilirsin.

https://www.apple.com/tr/contact/

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
jb ile alakası yok, durum şöyle. telefonun kilitliyken biri seni aradığında reddet butonu çıkmaz ve kaydırarak cevap verirsin (bu durumda reddetmek için iki defa kilit butonuna basman gerekiyor). telefonun kilitli değilken (ana ekranda iken) biri seni aradığında cevapla ve reddet butonu çıkar.

JB ile alakası yok zaten, jb kaldırmak için yüklediğim ipsw dosyasından sonra bu sorunun kalktığını sandım ama sorun değilmiş :P:)

Bilgi için teşekkür ederim.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8

Biri sizi aradığında cevap vermek istemiyorsanız anımsa tıkla ne zaman arasanız ona göre ayarla

SweatBasqan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba ıphone 5s kullanıcısıyım jb yapmalı mıyım cemremde sorduğumda stabil çalısmaz orjinali bozulur,garantiden cıkar,ayfon lan bu kötü android mi sandın adam akıllı dur gibi tepkiler aldım :D bunlar doğru mu jb atmalı mıyım atmamalı mıyım ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Merhaba ıphone 5s kullanıcısıyım jb yapmalı mıyım cemremde sorduğumda stabil çalısmaz orjinali bozulur,garantiden cıkar,ayfon lan bu kötü android mi sandın adam akıllı dur gibi tepkiler aldım :D bunlar doğru mu jb atmalı mıyım atmamalı mıyım ?
JailBreak tan anlamıyorsan cydia yı kullanmayı bilmiyorsan hiç bulaşma,

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
İphone kullanıcısına whatsapp tan gönderilen müzik parçası nereye kaydedilir?

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ben 4s kullaniyordum eskiden ios 7.0.6 jb li olarak kullaniyordum şahsen ben jb den çok memnudum telefonun temasini yazi fontunu felan degistirebiliyordum dosya yoneticisi felan indirmistim ozellikle cydiada torrent indirme uygulamasi vardi onla yabanci dizi felan indiriyordum tabi cihazda bir agirlasma oluyor ama öyle abartılı derecede değil yani jb ye ihtiyaç duyuyorsan yap eğer sorun felan cikarsa jb yi kaldirirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar,

Ses açma tuşu, ses kısma tuşuna oranla daha yumuşak ben de. Ses kısma tuşu sert, bastığımda hemen algılıyor ama ses açma tuşu öyle değil. Sizlerde de var mı böyle bir sorun ? Değişime göndermeli miyim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eğer bana soruyorsanız, evet yükledim ve sorun devam ediyor. Tuş da bir sorun var gibi

Forza61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 5sim ekran hissini sevmiyorum ne yapabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evet sanirim genelleri oyle bende de ayni sorun var ses acma tusu daha yumsak ses kisma tusu ise daha sert sanirim herhangi bir bozuklukla alakasi yok

ocak.1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşım benim de bir sorum olacaktı.
Uzun zamandır İphone 6+ kullanıyorum. Benim sorunum evde wifiden nete bağlanıyorum. youtube videolarını oynatmıyor ama diğer tüm net sayfalarına girebiliyorum.Mesela facebook ve vine videolarını gösteriyor ama youtube gelince oynatmıyor. 3g bağlantısını açınca izleyebiliyorum.Sizce bunun bir çözümü var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Cydia ni yeni indirdim kaynaklarda uygulamalar indiriuorum hicbiri ana ekrana dusmuyor Anlamadim ne yapa bilirim io8.4 bende

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a kardeşim benim iphone 4s'im var sim kilitli ama geveyle çalıştırıyorum sürümüm 8.4 ben jailbreak yapsam 8.4 için bi sıkıntı olur mu sim kilit için?

gözlüklüçocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Beyler benimde bir sorunum var ve sinirim bozuldu bu duruma ,elimde 64 gb iphone6 mevcuk 1 ay önce aldım telefonu ve 5 gün önce ard arda 2 defa kapanıp açıldı o günden sonra kurt düştü içime ve malesef dünde aynı şey oldu ve aynı 2 kere ard arda kapanıp açıldı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler benimde bir sorunum var ve sinirim bozuldu bu duruma ,elimde 64 gb iphone6 mevcuk 1 ay önce aldım telefonu ve 5 gün önce ard arda 2 defa kapanıp açıldı o günden sonra kurt düştü içime ve malesef dünde aynı şey oldu ve aynı 2 kere ard arda kapanıp açıldı ,daha deminde telefon şarjdayken periskopda canlı yayın izlerken (telefon çok ısınmıştı belki bu yüzdendir) bi anda mavi ekran hatası verdi. Sinirim bozuldu açıkcası şimdi garantiye göndersem yeni tel gönderseler aynı hatayı almakdan korkuyorum napıyım beyler bi tavsiye. Çünkü verilen telefonlarda genelde orası burası kırılmış tel yaptırılmışları oldukları söylentisi var. Bi tavsiye lütfen

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Beyler benimde bir sorunum var ve sinirim bozuldu bu duruma ,elimde 64 gb iphone6 mevcuk 1 ay önce aldım telefonu ve 5 gün önce ard arda 2 defa kapanıp açıldı o günden sonra kurt düştü içime ve malesef dünde aynı şey oldu ve aynı 2 kere ard arda kapanıp açıldı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler benimde bir sorunum var ve sinirim bozuldu bu duruma ,elimde 64 gb iphone6 mevcuk 1 ay önce aldım telefonu ve 5 gün önce ard arda 2 defa kapanıp açıldı o günden sonra kurt düştü içime ve malesef dünde aynı şey oldu ve aynı 2 kere ard arda kapanıp açıldı ,daha deminde telefon şarjdayken periskopda canlı yayın izlerken (telefon çok ısınmıştı belki bu yüzdendir) bi anda mavi ekran hatası verdi. Sinirim bozuldu açıkcası şimdi garantiye göndersem yeni tel gönderseler aynı hatayı almakdan korkuyorum napıyım beyler bi tavsiye. Çünkü verilen telefonlarda genelde orası burası kırılmış tel yaptırılmışları oldukları söylentisi var. Bi tavsiye lütfen

Öncelikle telefonunu restore etmeyi dene eğer yine mavi ekran verirse veya restart atarsa garantiye yolla cihazın anakartında sorun olabilir yeni cihaz verirler yeni cihazdada sorun olmaz eğer başka sorun olursa zaten yine değiştirirler

orcungulkann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 5s çok ısınıyor şarj'da özellikle daha çok, nedeni ne olabilir acaba ?