iPhone sonrası telefon kullanımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaliber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaliber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
iphone kullanıp başka telefona rahtalıkla alışabilen varmı

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Ben iPhone'den Samsung'a geçtim pişmanım ama biraz alıştım.

Reaksiyon puanı
8,191
iPhone 8'den aptallık edip S9+ geçtim. 8-9 ay kullandım ancak alışamadığım için tekrar sattım. Tekrar iPhone döneceğim. Androidde özelleştirme çok , özgürsün falan filan diyorlardı ancak normal bir kullanıcının tek özgürlüğü Widget koymak. iPhone cihazımda da koyabiliyordum widget keşke kalsaydım. Android'de tek sevdiğim şey istediğin uygulamanın APK'sını kuruyorsun sorunsuz olarak. Onun dışında her yönden iOS daha kullanışlı , hızlı ve güvenilir.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
iphone kullanıp başka telefona rahtalıkla alışabilen varmı
Ben 5 yıl IPhone 5s kullandıktan sonra MI9T'ye gectim aldığım gün hemen alıştım diyebilirim MI9T'yi alalı 3 ay olacak ben rahat alıştım bence sende alışırsın insanoğlu her şeye alışır
Mesaj otomatik birleştirildi:

iPhone 8'den aptallık edip S9+ geçtim. 8-9 ay kullandım ancak alışamadığım için tekrar sattım. Tekrar iPhone döneceğim. Androidde özelleştirme çok , özgürsün falan filan diyorlardı ancak normal bir kullanıcının tek özgürlüğü Widget koymak. iPhone cihazımda da koyabiliyordum widget keşke kalsaydım. Android'de tek sevdiğim şey istediğin uygulamanın APK'sını kuruyorsun sorunsuz olarak. Onun dışında her yönden iOS daha kullanışlı , hızlı ve güvenilir.
Widget ile sınırlı degil istedigin launcher'ı kurabiliyorsun üstüne icon pack kurabiliyorsun Android sadece widget koymaktan ibaret değil IOS ise kapalı sistem okdugu icin kisisellestirme yapmana izin vermiyor ancak uygulamalar isletim sistemi ile uyumlu calisiyor ki kullanicilari kendine bağlayan etmenlerden birisi de bu IPhone'un peynir ekmek gibi satmasinin asıl sebebi de bu zaten cunku IOS Apple'ın kalesidir

Son düzenleme:

sweeper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Uzun yıllar hem Android hem ios kullandım. Geçen günde iPhone x den xiaomi mi note 10 a geçtim. İkisinin farklarını ve birbirlerine göre avantajlarını bildikten sonra alışmaya zorlanacağın pek telefon yok. Aynı şeyleri sürekli görmekten sıkılan biriysen iPhone mutlaka bir vakitten sonra seni başka arayışların içine sokuyor.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
iOS'da ne zamandan beri widget var ?

Reaksiyon puanı
8,191

Ben 5 yıl IPhone 5s kullandıktan sonra MI9T'ye gectim aldığım gün hemen alıştım diyebilirim MI9T'yi alalı 3 ay olacak ben rahat alıştım bence sende alışırsın insanoğlu her şeye alışır

Widget ile sınırlı degil istedigin launcher'ı kurabiliyorsun üstüne icon pack kurabiliyorsun Android sadece widget koymaktan ibaret değil IOS ise kapalı sistem okdugu icin kisisellestirme yapmana izin vermiyor ancak uygulamalar isletim sistemi ile uyumlu calisiyor ki kullanicilari kendine bağlayan etmenlerden birisi de bu IPhone'un peynir ekmek gibi satmasinin asıl sebebi de bu zaten cunku IOS Apple'ın kalesidir
Benim kullandığım şey Widget koymaktı. Onun dışında zaten artık Android üreticileri sade bir arayüz sunduğu için Launcher kurmaya gerek kalmıyor. Dediğim gibi Android'de hoşuma giden şey APK kurmaktı. İstediğin çoğu uygulamanın internetten versiyonlara varana kadar istediğin sürümü indirme şansın var.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549

Benim kullandığım şey Widget koymaktı. Onun dışında zaten artık Android üreticileri sade bir arayüz sunduğu için Launcher kurmaya gerek kalmıyor. Dediğim gibi Android'de hoşuma giden şey APK kurmaktı. İstediğin çoğu uygulamanın internetten versiyonlara varana kadar istediğin sürümü indirme şansın var.
Hocam ben Launcher'ı uygulama çekmecesi için kullanıyorum çünkü diğer türlü cidden rahat edemiyorum OnePlus da kendi launcher'ını Play Store'da yayınlasa cidden Poco'yu bırakıp OnePlus Launcher'a geçerim üstüne de icon pack çakarım telefonumu OnePlus gibi kullanırım zaten bu markanın topluluğu da launcher yayınlanmasını istiyor

widget derken sola kaydırdığında pil durumu siri önerileri felan çıkıyor ya onu kastediyor

Son düzenleme:

mvdgn0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ben öyle çok alıştımki İphonuma elime Android telefon veriyolar Mevlüt şu bozuldu yap diye yapamıyom çünkü artık android’i unuttum. Ben İphone 5S 16 GB kullanıyorum İOS sürümü:12.4.9 (16H5)

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Ben öyle çok alıştımki İphonuma elime Android telefon veriyolar Mevlüt şu bozuldu yap diye yapamıyom çünkü artık android’i unuttum. Ben İphone 5S 16 GB kullanıyorum İOS sürümü:12.4.9 (16H5)
5s benim ilk ve son İPhone'um
5s'ten sonra başka İPhone modeli kullanmak malesef hiç nasip olmadı şartlar izin verseydi XS veya 11 Pro kullanmak isterdim