NİXARİAN60
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Şarjını %80’e kadar kullanılması gerektiği söyleniyor doğru mu?
Alalı 1hafta oldu onu yaptım ama içindeki şarjı tam bitirmedim %15 filandı.Ama şarj ederken sadece saate ve arama yapıyorum oda ayda yılda bir.Cihaz yeniyse, öncelikle içindeki şarjı bitirin. Şarj bitince tamamen şarj edin. Şarj olurken cihazla oynamamaya, tam olmadan cihazı prizden çekmemeye özen gösterin.
Peki şarjı %20’nin altına düşürülmemesi gerektiği ve şarjın en fazla %80’e kadar dolması gerektiği söyleniyor doğru mu?Cihaz yeniyse, öncelikle içindeki şarjı bitirin. Şarj bitince tamamen şarj edin. Şarj olurken cihazla oynamamaya, tam olmadan cihazı prizden çekmemeye özen gösterin.
Hayır, düşürebildiğiniz kadar düşürün, %100 olunca çıkarın. Daha önce bunu hiç duymamıştım.Peki şarjı %20’nin altına düşürülmemesi gerektiği ve şarjın en fazla %80’e kadar dolması gerektiği söyleniyor doğru mu?
Yani her zaman tamamen bitireyim demi?Hayır, düşürebildiğiniz kadar düşürün, %100 olunca çıkarın. Daha önce bunu hiç duymamıştım.
Cihazı yüzde 10 ile 20 arasında şarja takıp yüzde yüz olduğunda çıkarmak en doğrusu.80 e kadar kullan diye kesin bir şey yok.Cihazı yüzde yüz de çıkardın.Yüzde 80 e kadar kullandın.Yüzde 80 de tekrar şarj edebilirsin.Bu sana kalmış ama yüzde 10 a kadar kullanıp yüzde 10 da şarja takıp yüzde yüz olduğunda çıkarmak senin için en doğru tercih olur.Şarjını %80’e kadar kullanılması gerektiği söyleniyor doğru mu?
Evet hem de çokCihazdan memnun musunuz
Hocam 1 kere cihazı USB ile araca bağlayıp Apple Car Play’de hem şarj oluyordu hem de şarkı açtım.Cihazın bataryasına zarar vermez de mi?Kafaya takmamak en iyi kullanmanın çözümü.Tek dikkat etmen gereken konu gece şarjda bırakmamak.![]()
Yok hocam merak etmeyin.Evet hem de çok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 1 kere cihazı USB ile araca bağlayıp Apple Car Play’de hem şarj oluyordu hem de şarkı açtım.Cihazın bataryasına zarar vermez de mi?