İphone se2 kılıf önerisi

emirhanvrl81

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Sizce hangi kılıf daha klas havalı durur? İphone se2 siyah olanından alıcam

emirhanvrl81

Asistan
Reaksiyon puanı
107

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
hiçbiri klas havalı durmaz, dikkat çekmeyen bir tasarım artık iPhone SE. hatta görenlerin çoğu iPhone 6/7 sanabilir hocam. bana kalırsa şeffaf alın mermer tasarımlı olan falan hiç estetik gözükmüyor.

ntgk7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
2.linkteki şeffaf olan yine siz bilirsiniz.

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Dostum attığın linkteki kılıflar genelde dandik oluyor.Hem telefonu korumuyor hem de telefonun arka camında kılcak çizikler bırakıyor. Ben Spigen Rugged Armor kullanıyorum efsane yakışıklı gösteriyor ayrıca aşırı kalın da olmuyor.

shortd_img_03.jpg

shortd_img_06.jpg

shortd_img_07.jpg
shortd_img_08.jpg
shortd_img_05.jpg

Görseller Alıntıdır :Spigen

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Dostum attığın linkteki kılıflar genelde dandik oluyor.Hem telefonu korumuyor hem de telefonun arka camında kılcak çizikler bırakıyor. Ben Spigen Rugged Armor kullanıyorum efsane yakışıklı gösteriyor ayrıca aşırı kalın da olmuyor.

shortd_img_03.jpg
SE 2020 için rugged armor çıktı mı?

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
sevindim SE 2020 kullananlar için
peki rugged armor fiyatını hakediyor mu ben redmi note 8 için almayı düşünüyorumda 66 tl az değil.
2.5 seneye yakın 7 Plus cihazımda kullandım yani açıkçası hak ettiğini düşünüyorum çünkü görünüş olarak hem de koruma olarak telefonumda çok büyük başarılara imza attı :D 7 Plus büyük olduğundan çok düşürüyordum aynı zamanda da Spigen ekran koruyucusu kullanıyordum.Hiçbir zaman ekranım çatlamadı veya kırılmadı. 2.5 sene hiçbir parçasını değiştirmeden kullandım.Yani lafta değil gerçekten koruyor.

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
2.5 seneye yakın 7 Plus cihazımda kullandım yani açıkçası hak ettiğini düşünüyorum çünkü görünüş olarak hem de koruma olarak telefonumda çok büyük başarılara imza attı :D 7 Plus büyük olduğundan çok düşürüyordum aynı zamanda da Spigen ekran koruyucusu kullanıyordum.Hiçbir zaman ekranım çatlamadı veya kırılmadı. 2.5 sene hiçbir parçasını değiştirmeden kullandım.Yani lafta değil gerçekten koruyor.
bakalım.

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680

Mesela Hepsiburada üzerinde şu an 72 TL websitesinde 99.90TL idi ancak şu an stokta yok galiba kaldırmışlar geçici olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kılıf konusunda cimrilik yapmayı sevmiyorum çünkü onca paralar döküp aldığımız cihazlara dandik kılıf takmak saçma geliyor. O kadar para döküp kılıfta kaliteye para vermemek saçma :)

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681

Mesela Hepsiburada üzerinde şu an 72 TL websitesinde 99.90TL idi ancak şu an stokta yok galiba kaldırmışlar geçici olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kılıf konusunda cimrilik yapmayı sevmiyorum çünkü onca paralar döküp aldığımız cihazlara dandik kılıf takmak saçma geliyor. O kadar para döküp kılıfta kaliteye para vermemek saçma :)
bu arada bence telefonunuzun tasarımı gayet güzel bazıları çöp demiş.

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
bu arada bence telefonunuzun tasarımı gayet güzel bazıları çöp demiş.
Teşekkür ederim :) Çöp demelerinin genelde sebebi ekran kasa oranına ağır eleştirirden dolayı çöp dediklerini gördüm(Bu boyutta tam ekran tadından yenmezdi :D ). Onun haricinde tasarımına çöp denilmesi tamamen kişisel zevk :)

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Sizce hangi kılıf daha klas havalı durur? İphone se2 siyah olanından alıcam

Bunlar arasında 2. sırada olan şeffaf kılıfı almanızı öneririm. Fakat bütçeyi biraz daha arttırıp Spigen'in kılıflarını da alabilirsiniz.