İsmimyok22
Öğrenci
Arakadalar ben yeni telefon almayı düşünüyorum iphone den daha memnunum iphone alcam gibi sizce iphone se mi almalıyım ya da biraz daha verip iphone xr mı (telefondan oyun oynamayı seviyorum)
Oyun için büyük ekran daha iyi olur.Arakadalar ben yeni telefon almayı düşünüyorum iphone den daha memnunum iphone alcam gibi sizce iphone se mi almalıyım ya da biraz daha verip iphone xr mı (telefondan oyun oynamayı seviyorum)
İkiside 13 MP.Fotoğraf çekmeyi de severim kamera olarak se mi xr mı daha iyi
Oyun için xr daha iyi olur.Arakadalar ben yeni telefon almayı düşünüyorum iphone den daha memnunum iphone alcam gibi sizce iphone se mi almalıyım ya da biraz daha verip iphone xr mı (telefondan oyun oynamayı seviyorum)
Siz bilirsiniz.Birşey farkettim 256 gb iphone se fiyatına 64 gb iphone xr alabiliyorum ekrana kullandıkça alışırım 256 gb se alıcam herladr
Batarya konusu düşündürüyo beniSiz bilirsiniz.
Ama XR daha iyiİkiside 13 MP.
SE daha iyi.Ama XR daha iyi
İphone kullanan birisi olarak söyleyeyim batarya konusunda iphone cihazlar iyi değil. Android cihazlara yönelebilirsiniz.Batarya konusu düşündürüyo beni
Keşke düzgünce okusaydın,kamera dediğimi anlardın.Büyük ekran ve face ıd pil ömrü daha iyi oyun oynamak için xr
Küçük ekran A13 bionic in se.
Mesaj otomatik birleştirildi:
SE daha iyi.
Okudum zatenKeşke düzgünce okusaydın,kamera dediğimi anlardın.
XR.Arakadalar ben yeni telefon almayı düşünüyorum iphone den daha memnunum iphone alcam gibi sizce iphone se mi almalıyım ya da biraz daha verip iphone xr mı (telefondan oyun oynamayı seviyorum)
Oyun oynarım diyorsun SE 2020 diyorsun??Birşey farkettim 256 gb iphone se fiyatına 64 gb iphone xr alabiliyorum ekrana kullandıkça alışırım 256 gb se alıcam herladr
Oyun oynarım diyorsan Xr almanı tavsiye ederim.Se 2020 nin ekranında oyun olayı seni memnun etmez diye düşünüyorum.Arakadalar ben yeni telefon almayı düşünüyorum iphone den daha memnunum iphone alcam gibi sizce iphone se mi almalıyım ya da biraz daha verip iphone xr mı (telefondan oyun oynamayı seviyorum)
Kamerada Se 2020 daha iyi ama Xr ında kamerası iyi.Fotoğraf çekmeyi de severim kamera olarak se mi xr mı daha iyi
Bence 64 lük xr al zaten apple cloud servisi iyi diye biliyorum sorun yaşmazsınBirşey farkettim 256 gb iphone se fiyatına 64 gb iphone xr alabiliyorum ekrana kullandıkça alışırım 256 gb se alıcam herladr