1 Temmuz 2017 #61 Juniper Öğrenci Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 12 Reaksiyon puanı 5 Puanları 3 Yaş 40 Konum Kocaeli Akkurt.ibrahim dedi ki: Arka kamera olarak hangisi daha iyi ? Genişletmek için tıkla ... Bir Slr kadar iyi fotograf cekemese de Iphone se nin kamerasindan memnunum ben. Bana fazlasiyla yetiyor. Diger telefonu bilemeyecegim.
Akkurt.ibrahim dedi ki: Arka kamera olarak hangisi daha iyi ? Genişletmek için tıkla ... Bir Slr kadar iyi fotograf cekemese de Iphone se nin kamerasindan memnunum ben. Bana fazlasiyla yetiyor. Diger telefonu bilemeyecegim.
1 Temmuz 2017 Konuyu başlatan #62 A Akkurt.ibrahim Öğrenci Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 52 Reaksiyon puanı 4 Puanları 8 Yaş 26 Konum Diyarbakır Garanti ve güncelleme desteği olarak mi6 alacağım muhtemelen --- Gönderi Güncellendi --- Garanti ve güncelleme desteği olarak mi6 alacağım muhtemelen
Garanti ve güncelleme desteği olarak mi6 alacağım muhtemelen --- Gönderi Güncellendi --- Garanti ve güncelleme desteği olarak mi6 alacağım muhtemelen