ardagumus.08
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Yeni telefon alıcam 2 model(se vs note 10lite)arasında kaldım iki modelinde + - var ben kararsız kaldım sizim yorumlarınızı bekliyorum
Uzun ömürlü olsun pili 1 günü çıkartsa yeter kamerası iyi olsun uzun süreler donup kasmasınÖncelikleriniz nelerdir
Pil konusunda ikisi de günü çıkartır diye düşünüyorum. Ekstra fazla kullanırsanız note 10 lite biraz daha fazla gidecektir sadece.Uzun ömürlü olsun pili 1 günü çıkartsa yeter kamerası iyi olsun uzun süreler donup kasmasın
çok teşekkürler ellerim biraz küçük se daha iyi olurPil konusunda ikisi de günü çıkartır diye düşünüyorum. Ekstra fazla kullanırsanız note 10 lite biraz daha fazla gidecektir sadece.
Kamera konusunda bence se2020 daha başarılı. Uzun ömürlülük kısmında da se2020 daha başarılı.
Şahsen ben bu ikisi arasında boyut yüzünden note 10 lite tercih ederdim ama eğer sizin için boyut sorun olmazsa se2020 sizin için daha iyi olabilir.
ekran pek önemli değilse iphone se 2020 öneririm.Yeni telefon alıcam 2 model(se vs note 10lite)arasında kaldım iki modelinde + - var ben kararsız kaldım sizim yorumlarınızı bekliyorum
Se 2020 al keyfine bak.Yeni telefon alıcam 2 model(se vs note 10lite)arasında kaldım iki modelinde + - var ben kararsız kaldım sizim yorumlarınızı bekliyorum