İPhone se de Otg desteği varmı

Ahmetnvn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar samsung s6 edge Plus kullanıcısıyım ve sürekli telefondaki resim, müzik ve evraklarımı otg kablo aracılığı ile flaş belleğe yedekliyorum. Sorum ise hem daha stabil hem daha güncel hemde ekranı biraz küçük yani elime tam oturacağını düşündüğüm için iPhone se 64 GB almayı düşünüyorum fakat iTunes kullanmayı bilmiyorum ve daha doğrusu bilgisayarim da yok bu yüzden ogt ile evrak resim ve müziklerimi yedekleme şansım varmı acaba deneyenler yada kullananlar varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
iPhonelarda OTG desteği var. Ama kısıtlı. Fotoğraf aktarımı için kullanamazsınız. iPadlerde de bazı cihazlar kullanabiliyor. iPhonelar için sandiskin yaptığı özel bellekler var. Fiyatları pek uygun değil ama onlara bakabilirsiniz.

Firat95

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Otg yerine İcloud kullanmanı tavsiye ederim.

Ahmetnvn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Otg yerine İcloud kullanmanı tavsiye ederim.

İcloud nasıl biraz anlatır mısınız. Mesela telefondaki mevcut resim ve müzikleri telefondan kolayca yedekleyip daha sonra bilgisayardan kolayca ulaşabilir miyim verilerime ve flaş bellege yükleyebilir miyim yani bunlar tabiki olan şeyler ama kullanımı kolay mı onu merak ediyorum

Firat95

Asistan
Reaksiyon puanı
36
İcloud nasıl biraz anlatır mısınız. Mesela telefondaki mevcut resim ve müzikleri telefondan kolayca yedekleyip daha sonra bilgisayardan kolayca ulaşabilir miyim verilerime ve flaş bellege yükleyebilir miyim yani bunlar tabiki olan şeyler ama kullanımı kolay mı onu merak ediyorum
Bilgisayar erişiminden ulaşılabilir İtunes aracılığıyla. Ve Her türlü belge, resim, kişi ve notlarınızı hangi apple cihazda icloud'unuzu açarsanız görebilirsiniz.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
belleğe aktarım için benim teyzem geçenlerde almıştı flash bellek o belleğin app storede uygulaması var onu indiriyorsun ve uygulama aracılığıyla aktarıyor.