emirhanvrl81
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 107
İphone se 2, telefonu kurdum ayrı olarak yapmam gereken ayarları ve yükleme gereken uygulama(kamera vs.) varsa söyler misiniz?
Karanlıkta daha iyi fotoğraf çekmen için neuralcam’i öneririm. Gece modu görevi yapıyor.İphone se 2, telefonu kurdum ayrı olarak yapmam gereken ayarları ve yükleme gereken uygulama(kamera vs.) varsa söyler misiniz?
İyi batarya performansı için yapman gerekenler 1-Otomatik parlaklığı kapat.Parlaklığı yüzde 40 yada 50 Manuel yap. Ekran ışığını 30 saniye yap. 2-Arka planda uygulama yenilemeyi kapat 3-Konum servislerini ya tamamen kapat yada uygulamayı kullanırken ayarını seç. Sistem servislerinde önemli konumlar ayarı var onu kapat. 4-Bluetooth ayarını kapat. Kamera için nesnelerin portresini çekmek için Focos uygulamasını indirmeni tavsiye ederim. Gece iyi fotoğraf çekmek için Neurulcam uygulamasını indirmeni tavsiye ederim.Se 2020 alarak güzel bir tercih yapmışsın.Hayırlı olsun.İphone se 2, telefonu kurdum ayrı olarak yapmam gereken ayarları ve yükleme gereken uygulama(kamera vs.) varsa söyler misiniz?
Nasıl memnun musun almayı düşünüyorum ama pil nasıl? Bi de Mİ9T'den geçersem pil de ve kamerada pişman olur muyum sence?İphone se 2, telefonu kurdum ayrı olarak yapmam gereken ayarları ve yükleme gereken uygulama(kamera vs.) varsa söyler misiniz?