ıphone se 9

halilay56

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhabalar SDN ailesisi nasılsınız
sizlere bir sorum olacak iphone se/9 mu almalıyım yoksa ıphone x mi nedenlerini uzunca yazasanız sevinirim iyi günler :)

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Kimsenin dediğine kulak asma.
Aç epey adlı siteyi. İki telefonu bul ve kıyasla. Kıyas ekranı açıkken sor kendine;
Batarya mı önemli benim için ? Ram miktarı mı oyun oynamak için ?
İşlemciyle çok iyi bir video render mi edersin ? Yoksa parmak izi olmazsa olmazın mı.

Kolay gelsin.

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
Kimsenin dediğine kulak asma.
Aç epey adlı siteyi. İki telefonu bul ve kıyasla. Kıyas ekranı açıkken sor kendine;
Batarya mı önemli benim için ? Ram miktarı mı oyun oynamak için ?
İşlemciyle çok iyi bir video render mi edersin ? Yoksa parmak izi olmazsa olmazın mı.

Kolay gelsin.
Katılıyorum herkesin beklentisi farklı olduğu için illa X diyende çıkar SE 2020 diyende kendi beklentilerini hangisi karşılayacaksa ona yönelmesi daha doğru.

halilay56

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
telefon önerisi yapmıcakmısınız yani

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
merhabalar SDN ailesisi nasılsınız
sizlere bir sorum olacak iphone se/9 mu almalıyım yoksa ıphone x mi nedenlerini uzunca yazasanız sevinirim iyi günler :)

ben 4.5 yıldır iphone 6 kullanıyorum ve yeni çıkan telefonlar çok büyük bu yüzden iphone se2'yi bekledim fiyatı beklediğimden yüksek çıktı açıkcası ben 4.500 tl olmasını bekliyodum fiyatı biraz düşsün param yettiğinde alıcam bence en kolay seçim yapman gereken 2 nokta var daha küçük ekranmı istiyosun yoksa birazdahamı büyük ikincisi tuşlu eski tip tasarımmı yoksa full ekran mı istiyosun