Arkadaş SE diyor siz 7 anlatıyorsunuz.iPhone larda genel bir sıkıntı batarya şahsen iphone 7 var ailemde ve bataryası o kadar iyi dayanmıyor bi oyunda çok fazla şarj gidiyor ama 3 yıl kullanan var ailemde ve pil kullanımı yüzde olarak 87 yani pek bilmiyorum ama apple son zamanlarda batarya mah olarak düşük ama dayanıklılık olarak iyi bilmiyorum ben se kullanmıyorum ama bi yardımcı olmak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Youtube da iPhone battery during videolarını izleyebilirsiniz
saolasın ben se yi en az 4 yıl kullanmak zorundayım alırsam batarya mah ı çok az o yüzden bi tık çekiniyorum ve 4 yıl gibi bi uzun kullanımda sıkıntı çıkar mıiPhone larda genel bir sıkıntı batarya şahsen iphone 7 var ailemde ve bataryası o kadar iyi dayanmıyor bi oyunda çok fazla şarj gidiyor ama 3 yıl kullanan var ailemde ve pil kullanımı yüzde olarak 87 yani pek bilmiyorum ama apple son zamanlarda batarya mah olarak düşük ama dayanıklılık olarak iyi bilmiyorum ben se kullanmıyorum ama bi yardımcı olmak istedim
Youtube da iPhone battery during videolarını izleyebilirsiniz
se kullanıyor musun batarya 1 günü çıkarsa bana yeter ama 5 6 saat çok sıkıntıArkadaş SE diyor siz 7 anlatıyorsunuz.
Oyunsuz kullanımda SE , 5 buçuk 6 saat civarında ekran süresi veriyor.
Bataryası ne çok iyi ne çok kötü.5,5-6 saat gibi ortalama bir değer sunuyor.Kameraya gelince tek kamera olmasına rağmen çok iyi fotoğraf çok iyi video çekiyor.Batarya konusunda günde 2,5-3 saat kullanırım diyorsan batarya seni üzmez ama 4-5 saat kullanır,oyunda oynarım diyorsan gün içinde şarja takarsın.merhaba iphone se 2020 kullanan varsa bataryası ne kadar dayanıyor ve kamerası iyi mi?
Almayı düşünüyorum ama bataryası korkutuyor
5 6 saat sıkıntı diyorsun da 5200TL'ye bu kadar oluyor iPhone tarafında. O zaman Android yönelmelisin.se kullanıyor musun batarya 1 günü çıkarsa bana yeter ama 5 6 saat çok sıkıntı
Bataryada daha fazlasını istiyorsan ya ikinci el Xr alacaksın yada bütçeyi 5700 TL ye çıkarıp P30, Oneplus 8t gibi cihazlardan birini alacaksın.saolasın ben se yi en az 4 yıl kullanmak zorundayım alırsam batarya mah ı çok az o yüzden bi tık çekiniyorum ve 4 yıl gibi bi uzun kullanımda sıkıntı çıkar mı
se kullanıyor musun batarya 1 günü çıkarsa bana yeter ama 5 6 saat çok sıkıntı