NİXARİAN60
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Merhabalar İphone SE 2020 İOS 14 güncellemesi yapmalı mıyım? Pil nasıl gidiyor?Eskisine göre iyi mi?
Ağustos ayı gibi bitiş sürümü çıkınca güncellemek en mantıklısı bence.Merhabalar İphone SE 2020 İOS 14 güncellemesi yapmalı mıyım? Pil nasıl gidiyor?Eskisine göre iyi mi?
Ağustos’ta ios 14 ün bitiş(son) sürümünü beklemeni tavsiye ederim.Merhabalar İphone SE 2020 İOS 14 güncellemesi yapmalı mıyım? Pil nasıl gidiyor?Eskisine göre iyi mi?
Ağustos’ta ios 14 ün bitiş(son) sürümünü beklemeni tavsiye ederim.
Bataryası nasıl?zamanını bilmem ama güncellemeyi yap sen son çıkan telefondan bahsediyosun (12 daha çıkmadı ) telefon güncel olsun
kanka ben 13.6 kullanıyorum ve gayet memnunum pil performansından ama internette videolar vr testler var, 14.2'e 14 den 14.2 den güncellersen pil için olumlu, 13.6 dan güncellersen olumsuz bir etkisi var.Merhabalar İphone SE 2020 İOS 14 güncellemesi yapmalı mıyım? Pil nasıl gidiyor?Eskisine göre iyi mi?
Yokkanka ben 13.6 kullanıyorum ve gayet memnunum pil performansından ama internette videolar vr testler var, 14.2'e 14 den 14.2 den güncellersen pil için olumlu, 13.6 dan güncellersen olumsuz bir etkisi var.
(Konu dışı soru): Senin telefonda bazen ara sıra özellikle %35 ve altı şarj seviyelerinde anlık %2-%5 arası şarj düşüşü oluyor mu? Veya daha yüksek şarj seviyelerinde böyle anormal bir şarj düşüşü yaşadın mı?