- Reaksiyon puanı
- 108
Elimde xiaomi redmi 5 var iphone se 2016 almak istiyorum. Cihaz yeni gibi ama iki cihaz arasında kararsızım ps3 veya se 2016 hangisini alıyım?
İos düşünüyorsan bir şey diyemeyeceğim ama android konusunda redmi note 7 1500 tl ye var ve özelliklerine bakılırsa günümüz için baya yeterli telefonPs3 eğlence için ama se de telefonum eski diye almak istiyorum ve çok android gördük biraz ios görmek isterim
şu telefona bak istersen Apple / iPhone 6S / Uzay grisi İphone 6s sahibinden.comda - 988003499Redmi 7 abimde var ondan gene almak istemem ve pubg oynamıyorum genellikle clash royale clash of clans bus simulator fln oynarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Redni 7a redmi 8 fln da önermeyin ailenin tamamı xiaomi kullandığı için![]()
bence en iyisi iphone 7 32 gb hem 1500tl ye alırsın tam fiyatın (3 sene rahat kullanırsın)Apple / iPhone SE / Sahibinden iPhone SE 64 GB Beyaz sahibinden.comda - 986833182
Böyle buldum 6s den fazla gb ı var
peki ne istiyorsan onu al ben başka bir şey demiyorum Allaha emanetUcuzluk bakımından se 2016 daha iyi
İos sistemi 15 diye biliyorum se 2016 nınbence en iyisi iphone 7 32 gb hem 1500tl ye alırsın tam fiyatın (3 sene rahat kullanırsın)
Milletin istediği şey olamyınca bozuluyor yapmayın şunu kardeşim yapeki ne istiyorsan onu al ben başka bir şey demiyorum Allaha emanet