iPhone SE 2016 daha iyi bir cihaz fakat bu zamanda iPhone SE 2016 alınmaz. Bütçeniz ne kadar?Kullandığım cihaz a3 2017 16 gb se 2016 ya geçmeyi düşünüyorum sizce se 2016 daha mı iyi bilen arkadaşlarım yardım olurlarsa çok sevinirim ilginize teşekkürler
A3'ün miadı doldu ama SE'nin hala gideri var.Kullandığım cihaz a3 2017 16 gb se 2016 ya geçmeyi düşünüyorum sizce se 2016 daha mı iyi bilen arkadaşlarım yardım olurlarsa çok sevinirim ilginize teşekkürler
Telefondan oyun oynamıyorum sadece sosyal medya arama youtube falan şarjıda sıkıntı değil fazla telefon kullanmıyorumalırsan alınır ama çok da beklentiye girme.
o zaman seni kanser etmez.Telefondan oyun oynamıyorum sadece sosyal medya arama youtube falan şarjıda sıkıntı değil fazla telefon kullanmıyorum
Çok güzel özetlediniz ilginize teşekkürler,uygun samsung modellerinden önerebilir misiniziPhone için mi 16 GB dediniz ? A3 için mi ?
iPhone içinse depolama yetersiz zaten 3te 1'i sistemin olacak. Yok 32 veya 64 ise o zaman kullanım şeklinize göre uygun olabilir.
A3 için 16 ise en azından SD kart avantajı var. Bunu unutmayın.
Kişisel yorumum pek fark yok. Şöyle bir inceledim. Ekran olarak üstün A3 S-Amoled, iPhone IPS. iPhone video 4k çekim var A3'te 4k yok. Sizin için video çekim (arka) önemliyse.
iOS 14 yükseltilebilir yazıyor ancak bu yük binmesi demek. (Yenilenmiş denilen telefonlara da baktıysaniz eğer bakmayın önermem.)
iPhone üst modellerden yani en azından X ve sonrası almayacaksanız eğer tercihiniz iPhone SE olmamalı diye düşünüyorum.
Özetle birkaç alternatif daha belirtirseniz fikir alışverişi yapabiliriz. (iPhone kullanmıyorum ancak deneyimim oldu uzunca zaman)
Rica ederim, max bütçe belirtirseniz yardımcı olabilirim ?Çok güzel özetlediniz ilginize teşekkürler,uygun samsung modellerinden önerebilir misiniz![]()
Ben 1 yıl önce kullanıyordum. O zaman batarya dışında bana yetiyordu. Oyun da oynatıyordu. Ama şu anki durumunu bilmiyorum. Sanırım @Jarvisit abimde vardı o telefondan önceden. O deneyim aktarabilir belki.iphone se 2016 kullanan arkadaşlarımdan iyisiyle kötüsüyle yorum alabilir miyim ilginize şimdiden teşekkürler