Olsun yine o kadar haber yapılmıştı bi heyecanlanmadım değilben yayını izlemedim bile zaten.
boşuna internetim gidecekmiş. Ne yayınmış arkadaş kaç saat sürdü öyle?Olsun yine o kadar haber yapılmıştı bi heyecanlanmadım değil
2 saar küsür ama IOS 12 tanıtıldı, ha bide bildirimler artık gruplandırılıyor sanki çok bi yenilikmiş gibiboşuna internetim gidecekmiş. Ne yayınmış arkadaş kaç saat sürdü öyle?
IOS 12 lansmanı olmuş o zaman o. İlk başta Apple store'dan söz ediyordu.2 saar küsür ama IOS 12 tanıtıldı, ha bide bildirimler artık gruplandırılıyor sanki çok bi yenilikmiş gibi
Apple store falan bişeyler geldi ama çok ilgimi çekmedi açıkcası, bir de Memoji diye bişey geldi kendi emojini yapma S9 da olan gibi. macOS ,adobe lego ile iş birliği gibi şeyler geldi, kısacası yazılım üstüne olan bir etkinlikti.IOS 12 lansmanı olmuş o zaman o. İlk başta Apple store'dan söz ediyordu.
Evet izledim.Sen de mi izledin
Apple'ın son 5 lansmanı izledim benApple'ı pek sevmezsin o yüzden dedim.
Düşmanın hamlelerini takip ediyorSen ayponu sevmezdin hayırdır? Büyü mü yaptılar sana
Bakalım ne kadar işe yaramış sonra IOS 11 gibi olmasın da.Kendileri öyle bir chiaz yok demişlerdi zaten bir de bütün yenilikler ios 13'e kaldı şimdiki ios 12 bug fixes and improvements güncellemesi o kadar.
Bekleyip göreceğiz kardeşim eğer bu seferde çuvallarlarsa rakiplerin eli güçlü darmadağın olurlarBakalım ne kadar işe yaramış sonra IOS 11 gibi olmasın da.
kullanan var aslında.Boş boş izledim kaç saat bişi çıkıcak diye yine ilgi çekici bir şey yok.İstersen zibilyon kişiyle Facetime yapıyım,kaç kişi Facetime kullanıyor ki?