İphone? Samsung?

AEge67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle merhaba, Lg G3'üm var şu anda ve genellikle memnunum. Ama satmayı düşünüyorum kafamda soru işaretleri dönüp dolaşıyor, sorularım şunlar:

S5mi? İphone6 mı? İphone 6 Plusmı?

LgG3'te android 5.0 var acaba S5'e de geldi mi

İphone 6 Plus günlük hayatta kullanırken boyut konusunda sıkıntı çıkarıyor mu?

Şimdiden cevaplar için teşekkürler. Lütfen kullanmış görüp,geçirmiş tecrübeli kişiler cevaplasın:dirol::thumbup1:

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Öncelikle merhaba, Lg G3'üm var şu anda ve genellikle memnunum. Ama satmayı düşünüyorum kafamda soru işaretleri dönüp dolaşıyor, sorularım şunlar:

S5mi? İphone6 mı? İphone 6 Plusmı?

LgG3'te android 5.0 var acaba S5'e de geldi mi

İphone 6 Plus günlük hayatta kullanırken boyut konusunda sıkıntı çıkarıyor mu?

Şimdiden cevaplar için teşekkürler. Lütfen kullanmış görüp,geçirmiş tecrübeli kişiler cevaplasın:dirol::thumbup1:
s5 amcamda var çogu zaman kurcalıyoum evet android 5.0 geldi bazı deişiklikler var daha iyi oldu ama note 4 bak derim malzeme kalitesi iyi degil tasarım kötü ekran iyi kamera çok iyi note 4 her halukarda s5 den üstün iphone 6 plus note 4 den ekran boyutu küçük oldugu halde(5,5 inç) (note 4 5,7 ) daha büyük kasaya sahip ergonomi iyi deği plusda benim önerim ya yeni amiral gemileri bekle m9-z4-g4-s6 gibi yada note 4 e bak...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Dedigin iki cihazin da büyük bir artısı yok su an s5 e göre. Yaz dönemini bekle one m9 s6 ip 6 zenfone 2 vs arasindan secim yaparsin s5 seni daha bayagi idare eder

asimarici

Asistan
Reaksiyon puanı
2
s5 ve iphone 6, 6+ arasından iphone 6'yı seçerim ben.. LG G3 ü de satacaksan hemen sat yakında g4 çıkacak fiyat düşer :)