iPhone OS 2.0 Çıkmadan Kırıldı!

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
İlk iPhone'u kırmak haftalar almıştı; ama sonuçta amaca ulaşıldı. iPhone'un yenilenen işletim sistemi de pek dayanıklı çıkmadı. Daha dağıtıma çıkmadan kırıldı!

Apple'ın iPhone için geliştirdiği özel işletim sistemi, değiştirilmiş bir Mac OS olarak anılıyor ve görünen yüzün altında birçok özelliği de paylaşıyor. Tabii üzerinde çalıştığı donanım platformu oldukça değişik ve kırılmaması için çok fazla güvenlik özelliği içeriyor. İlk iPhone işletim sisteminin kırılıp telefonların özgürleştirilmesi uzun bir süre almıştı. Fakat 2.0 sürümü aynı miktarda dayanamadı. Geliştiriciler, henüz beta aşamasındayken en son sürüme çok yakın sürüm adaylarını kırmayı başardılar. iPhone Dev Team, yakında bu yeni sürümle ilgili bir özgürleştirme yazılımı sunmayı hedefliyor.

Bilgi için: iPhone Dev Team
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

TeArS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yeahhh beklediğim haber buydu alamanyadan verdim siparşi haftaya geliyor 2 hafta içinde çıkar inşallah yazılımları :D :D süper haber sağol berkin abi uçurdun beni :D

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bende alacam iphone ama türkiyeye ne zaman geliyor bilen var mı acaba bi de ne kadara gelir burda sizce