İphone Opertörler sorunu.

Reaksiyon puanı
4
Merhaba

Bir süre önce Hepsiburada dan Apple Türkiye garantili bir iphone 11 aldım.Fakat hangi operatöre ait hatti Telefona takarsam takayım. Operatörler Telefonun Marka Modelini tanimiyor. Dolayisiyla 4.5 paket alamiyorum, volte , mobil imza vs kullanamiyorum.

3 opedatordede ayni arkadaslar

sorun ne olabilir. Btk dan imei sorgulamasi yaptirdim. Modelve marka dogru gozukuyor. Bu sorundan dolayi cok canim sıkılıyor. 4.5 paket bile alamiyorum.

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Merhaba

Bir süre önce Hepsiburada dan Apple Türkiye garantili bir iphone 11 aldım.Fakat hangi operatöre ait hatti Telefona takarsam takayım. Operatörler Telefonun Marka Modelini tanimiyor. Dolayisiyla 4.5 paket alamiyorum, volte , mobil imza vs kullanamiyorum.

3 opedatordede ayni arkadaslar

sorun ne olabilir. Btk dan imei sorgulamasi yaptirdim. Modelve marka dogru gozukuyor. Bu sorundan dolayi cok canim sıkılıyor. 4.5 paket bile alamiyorum.
Sen de farklı ama basit bir sıkıntı var dostum en basit çözümün ilk hangi operatördeysen müşteri hizmetlerine sıkıntını anlat eğer sorunu çözemiyorlarsa sıkıntı operatör ile ilgili değilse aynı sıkıntıyı Apple Destek ile görüş ve sorununun operatör ile alakalı olmadığını söylediklerini söyle.Bu yöntem ile çözüme ulaşamaman imkansız.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Arkadaşım iphone kullanıyordu. 4.5g sim kartı yoktu ilk aldı. Sonra cihazdan 4.5 g aktif ediliyormuş onu yaptı anca o zaman alabilmişti. Aklıma geldi. Bu sorunlar sizde yoksa cevabımı görmezden gelebilirsiniz.