Merhaba arkadaşlar tesadüf eseri bulduğum bir özellikten bahsetmek istiyorum umarım daha önce bulunmamıştır.İphone 5 İos 7 6.betayı kullanıyorum.Daha önce farketmediğim için İos 6 da bu özellik var mı bilmiyorum.
İstemediğimiz ve bizi rahatsız eden kişilerin çağrı ve mesajlarını engellemek için hiç bir programa gerek kalmadan İphone cihazınızın;
- AYARLAR
-SMS/MMS (karakter sayısının hemen altında)
-ENGELLENENLER
Bu şekilde giriş yaptığınızda Yeni Ekle kısmında engellemek istediğimiz kişiyi listeye atmamız yeterli.Engelli kişiler listesindeki numaralar sizi aradığında meşgul sesi alacaktır(tarafımdan denenmiştir).
İos 6 kullanan arkadaşlar bu özelliğin olup olmadığını belirtirlerse sevinirim
Not:aynı menüye mesajlar değilde telefon kısmından da ulaşabiliyoruz.Büyük ihtimalle ios 7 ye has bir özellik başka bir forumda bu şekilde okudum az önce
İstemediğimiz ve bizi rahatsız eden kişilerin çağrı ve mesajlarını engellemek için hiç bir programa gerek kalmadan İphone cihazınızın;
- AYARLAR
-SMS/MMS (karakter sayısının hemen altında)
-ENGELLENENLER
Bu şekilde giriş yaptığınızda Yeni Ekle kısmında engellemek istediğimiz kişiyi listeye atmamız yeterli.Engelli kişiler listesindeki numaralar sizi aradığında meşgul sesi alacaktır(tarafımdan denenmiştir).
İos 6 kullanan arkadaşlar bu özelliğin olup olmadığını belirtirlerse sevinirim
Not:aynı menüye mesajlar değilde telefon kısmından da ulaşabiliyoruz.Büyük ihtimalle ios 7 ye has bir özellik başka bir forumda bu şekilde okudum az önce