xGuardian1903x
Asistan
SİZ hangi iphone modelini kullanıyorsunuz ?? neden??
yazacaktım unuttum bu arada ben sanıyordum ki iphone se 2. nesilden hemen önce yani 1 ay önce 1. nesil çıktı zannediyordumiPhone kullanmıyorum ama neden SE 1.nesil herkes tarafından unutuldu? iPhone 6'dan daha iyi bir telefon kendisi.
apk ile işiniz oluyorsa mantıklı bir nedenİ Phone kullanmıyorum, çünkü apk indirilmiyor.
ben 6s kullanan biliyorum hala telefon akıcı 7 de akıcıdır diye düşünüyorumiPhone 7 şu anlık.
5 s ten geçeni mutlu edebilir se bu arda dediğin gibi işlemcisi yeniSE 2020 kullanıyorum seçmemin sebebi kamerası ve işlemcisi işlemcisi şu an piyasadaki en iyi işlemcilerden ama pil herkesi mutlu etmeyebilir ekran da ekran rahatsız etmedi 5s den geçtim çünk,![]()
x seisini bende severimiphone 11 pro max ve xiaomi redmi note 9 pro (global) kullanıyorum
Sebebi ise telefonu uzun süreli kullanmayı severim. Benim için bir telefonun ömrü 1-2 yıl dan çok daha fazla olmalı. Amiral gemi diye nitelendirdiğimiz maalesef boyutları çok büyük olsada stabil çalışması / batarya performansı ve ömrü gibi özellikleri bu telefonlar taşıyor.
klasik bir bakış olabilir ama telefonu aktif kullanan kişiler bilir. Samsung note serisi, iphone max, plus serileri xiaomi note serileri her zaman iyidir uzun ömürlü kullanılır.![]()
Rüyalar sayılıyor mu ?
iPhone kullanmıyorum.Alacak olsam Se 2020 alırdım.SİZ hangi iphone modelini kullanıyorsunuz ?? neden??
büyük boyut seven birisiniz diye tahmin ediyorumiPhone 11 kullanıyorum, boyutu haricinde her şeyinden memnunum.
ne kullanıyorsunuziPhone kullanmıyorum.Alacak olsam Se 2020 alırdım.
iPhone 7 mis gibi telefon. Öneririm.
Mate 10 Pro.büyük boyut seven birisiniz diye tahmin ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne kullanıyorsunuz
Ben tuşlu samsung kullanıyorum taş oyununda cok iyi fps veriyorSİZ hangi iphone modelini kullanıyorsunuz ?? neden??
haklısındırBen tuşlu samsung kullanıyorum taş oyununda cok iyi fps veriyor![]()