Iphone mi Samsung mu Htc mi??? F/P açısından değerlendirinz lütfen

efrasiyap26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
F/P açısından değerlendirinz lütfen
bir türlü karar veremedim
ilk başta HTC alacaktım sarj sorunu olduğunu öğrendim
s3 alacaktım f/p açısından o para vrilmez dediler
şimdide yazılım mühendisi bir dostum s3 alana kadar Iphone 4 al dedi

arada kaldım artık şöyle güzel bir telefon önerinde alalım

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hangi şarj sorunuymuş HTC'deki?

hofff, yazmaktan bıktım ya.. vallahi ben artık samsung'un falan türkiye'de bir akıllı pazarlama hamlesi olduğunu düşünüyorum bunun..

Aha az önce iphone4S konusunda birisi pilim çok çabuk gidiyor, günü çıkartamıyorum demiş. Akşam 11'de çıkartmış şarjdan, 12 saat sonra pil %84'teymiş.
3G kapat diyor millet.. Ne wifi açıyorum ne 3G kapatıyorum, 10 saat uyuyorum %3 düşüyor pilim.
abanmadığım sürece eve pilsiz geldiğim olmadı gece.

arkadaş adın çıkacağına canın çıksınmış hakkaten yahu.

efrasiyap26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi şarj sorunuymuş HTC'deki?

hofff, yazmaktan bıktım ya.. vallahi ben artık samsung'un falan türkiye'de bir akıllı pazarlama hamlesi olduğunu düşünüyorum bunun..

Aha az önce iphone4S konusunda birisi pilim çok çabuk gidiyor, günü çıkartamıyorum demiş. Akşam 11'de çıkartmış şarjdan, 12 saat sonra pil %84'teymiş.
3G kapat diyor millet.. Ne wifi açıyorum ne 3G kapatıyorum, 10 saat uyuyorum %3 düşüyor pilim.
abanmadığım sürece eve pilsiz geldiğim olmadı gece.

arkadaş adın çıkacağına canın çıksınmış hakkaten yahu.

senin telefon ne

hidoriumen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O zaman note 2 ,one x ile aynı fiyat,tabi biraz büyük...4s çok para ve eskidi,xperia ion tasarım olarak güzel ama o da eski,s3 şuan için performans olarak ve fiyat olarak en uygunu gibi duruyor...

uniwalker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 2 sene apple distrbitöre bağlı bayide çalıştım ve android deki gibi yok 4.1 şuna cıkmıcak yok 512 mb altı ramlere cıkmıcak üstüne cıkıcak ( htc gibi) muahbbetleri duymadım adam bi yazılım yapıo 2 sene önce cıkmış 3gs bile alıo siz yakın zaman olan 4.0 androidi hangi 2 sene önce cıkan htc yada samsunga yükleyebilirsiniz ?? yazılım bakımından apple dahada bişi demem ha olurda i0s 7 falan çıkar ozamana 3gs kaldırmaya bilir ama iphone 4 yada 4s bence gecerli en az 2 yıl..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben olsam htc alırım çünkü htc samsung tan çok daha kaliteli pil ömrüne bakma bendeki desire c yede dediler 1 gün gidiyor ama ben wifi nin gün boyu açık kalmasına rağmen 2 tam gün gidiyor...htc en kalitelisi bence ben artık htc den şaşmam......

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıphone 5 alın rahatınıza bakın ios ve donmadan gezinmek üstelik virüs almayan bir telefon kullanmak çok güzel. Iphone 5 candır can :biggrin:
SAmsung malzeme bakımından çok kalitesiz :unsure: Ne yazıkkı. Htc iyi bir seçim ama ıphone deki rahatlığı yok.:sleeping: