İphone mi genpaya gönderdim lütfen yardım !!

RedFalc0n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iphone 5 telefonu bugün genpa ya verdim. Telefonun sag ekran tarafı full içe çöküyor ve ekranda dalgalanma yapıyor.

Genpa ya verdim. Yan sanayi ekranmı kullanırlar yoksa telefonu değiştirip swas cihazmı yollarlar. Lütfen bilgi verin arkadaşlar

Cihazı ben bozmadım. Kendi bozuldu. Bazı kişiler yan sanayi kullanacaklar diyorlar. Fakat güzelim iphone 5 imin retina ekranının gitmemesini istiyorum

Yan sanayi ekran verirlerse tüketici hakem heyetine başvurmayı planlıyorum. İllaki orjinal ekran takarlar veya değiştirmek zorunda kalırlar sanırsam.

Lütfen bilgilendirin.

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence yan sanayi kullanmazlar yani tanınmış bir marka ama yan sanayi kullanırlarsa eğer anlarsan şikayet edebilirsin

RedFalc0n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence yan sanayi kullanmazlar yani tanınmış bir marka ama yan sanayi kullanırlarsa eğer anlarsan şikayet edebilirsin

Hocam retine ekran bir farklı. Yan sanayi olursa anlaşılır. Gerekisre telefonculara göstertirimb

Genpa kadar kötü bir firma tanımıyorum ben emin olabilirsiniz. Keşke garantim genpaya olmasaydı :helpsmilie:

Saten yan sanayi olursa genpaya tekrar yollarım. Gönderirken forumada değişim olmazsa tüketici hakem heyetine gideceğim felan yazacağım.b Korkarlarsa değiştirirlyer.

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eğer göndermediysen direk para iadesi veya değişim yaz rapora o zaman gözleri korkar sert çıkış düzgün yapsınlar görevleri bu değilmi :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eğer göndermediysen direk para iadesi veya değişim yaz rapora o zaman gözleri korkar sert çıkış düzgün yapsınlar görevleri bu değilmi :)

Hocam gönderdim. Gönderirken değişim taleb ediyorum yazdım.

. Sanırım KVK ymış garantim. Antalyaya gidecekmiş. Turkcell çalışanı dedi. GENPA antalya yok.

RedFalc0n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

gönderdim hocam. Kağdıa değişim taleb ediliyor yazdım..

Ama sanırım telefonun garantisi genpa değil kvk ymiş.

Turkcellde çalıyşan kadın antalyaya gideceğini söyledi.

Genpanın antalyada şubesi yok . kVK nin var bakalım artık.

Telefonu değiştirmeyip yan sanayi kullanırsa geri gönderrim bu işin dönüşü yok. Ya yenisini yolluycak yada orjinal ekran yapacak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim bi sorum olcak .. ben 27 kasım da iphone 4 cihazımı genpa etiler şubesine kargoladım yanlız arıza formunu doldurmadım .. cihazın bulunduğu kutuya arıza nedenlerin i kağıda yazarak koydum.. bi sıkıntı olurmu..

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Merak etme İphene yan sanayi yapmaz. Eger garantiyi kabul ederlerse yeni cihazla değişim yaparlar.

BobRoss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple standartları neyse onu uyguluyolar. Ben 4s'imi sadece üstten inen menü açılmadığı için verdim yenisini verdiler 4 günde.Aklına telefonda kalmasın.

RoyaLDeviL007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Apple standartları neyse onu uyguluyolar. Ben 4s'imi sadece üstten inen menü açılmadığı için verdim yenisini verdiler 4 günde.Aklına telefonda kalmasın.

Yok daha neler, üstten aşağıya sürgü çalışmıyor diye telefonmu değiştiriyorlarmış ilginç :D

BobRoss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fabrika çıkış problemi değiştirmekle yükümlüler. Apple store olan bir yerde bu sıkıntıyla gitmiş olsaydım üzerine hediye bile alabilirdim belki :D. ( not : üstten sürgü inmemesinin sebebi ekranın en üstde ki bölümünün dokunmatiği kabul etmemesi )

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Git götür geri hemen değişim talep ediyorum diye işaretle hemen değiştirsinler. iphena alıyosun sonuçta

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:clap:ya bende iphonemi yolladm ama ios6 proğramdı cmdi 8 olmamstr demı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 4 aldım garantısı bıtmeden açma kapama duymesı bozuldı 3 defa servıse yollamama rağmen her defasında kullanıcı hatası dıyolar başkada bırşey beklemıyordum ilgılılerın ılgılenmesını rıca edıyorumm 05457755591